Hayırlı olsun abi, çekişi iyidir bunların. 70 56 çift çekeri bile bozar çoğu yerde.
Sağol ismail inşallah dediğin gibidirHayırlı olsun abi, çekişi iyidir bunların. 70 56 çift çekeri bile bozar çoğu yerde.
Hayırlısı olsun iyi günlerde kullaninDün yalnış foto koymuşum sonradan farkettim silemedimde [emoji1] Ekli dosyayı görüntüle 32150Ekli dosyayı görüntüle 32151Ekli dosyayı görüntüle 32152
Eyvallah inşallah üzmez beni.sahibiylede konuştum al korkma abi dedi temiz makina dedi saatıda 2900 de hayırlısı artıkHayırlısı olsun iyi günlerde kullanin
O köyde herkes malina bakar problem olmaz üzmez seni bakimlari zamaninda yaparsan uzun yillar ekmek yersin bakinca fotolar da temiz duruyor güle güle kullanEyvallah inşallah üzmez beni.sahibiylede konuştum al korkma abi dedi temiz makina dedi saatıda 2900 de hayırlısı artık
Hayırlı olsun. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Ben de 8095 düşünüyorum ama yandan vites mi ortadan vites mi karar veremedim.
Sağol doğan senin nikinmi buMüdür hayırlı olsun güle güle kullan
Gitti güzelim 65 46 [emoji39]
Güzel motordu deyince tanıdım[emoji1]Evet benim
Sen bırak john amcayıda 8066 yı kap sertlerdenBu nic yüzünden John dere satıp yine alıyoz ismi lazım
Sponsor lazım o işe bi niyetleniyom bi vazgeçiyomSen bırak john amcayıda 8066 yı kap sertlerden
OlalııımmmSponsor lazım o işe bi niyetleniyom bi vazgeçiyom
Tabe millet te sanacak bi bu traktör var öbürünüde gösterseneSağol müdür lazım değil şimdi yapacak çok iş var bana yeter buEkli dosyayı görüntüle 32161