Eyvallah kardeşimHayırlı olsun kardeşim Tekerine taş değmesin.güzel bi seçim olmuş 6546 yı aratmaz.
Sağolasın.sizin oraya yakınmı bilmem muratçalıdan traktörHayırlısı olsun güle güle kullanın tek çekerden her türlü üstündür
Teşekkürler.3 piston ama bilmem artık neler yapacak çeltik tarlasındaHayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Tümosanın bu serileri çok beğeniliyor kullananlar memnun.
Sağolasın alipasalıHayırlı olsun. Güle güle kullanın...
Sağolasın.sizin oraya yakınmı bilmem muratçalıdan traktör
Sahibiyle konuştum belki tanırsın kamil gega diye bi kardeşim al abi korkma dedi hayırlısı artık.ön yargıları biliyonuz tümolar hakkında korkum ondan10 km kadar aramız. Bizimde verdiğimiz 265 muratçalıdan çıkmaydı çok sağlam çıktı inşallah sizinkide ona benzer ki ben güzel çıkacağını düşünüyorum sonuçta orta halli çiftçi motoru bu
Sağol toprağımHayırlısı olsun. Değişim ve gelişim her zaman iyidir. Güle güle kullanın.
Sağolasın gürcan kardeşimHayırlı ve bereketli olsun güle güle kullanın
Sağol mahmut şafak noldu bittimi yoksaHayırlı uğurlu olsun 3 piston ama çiftceker olması avantaj sağlar
Sağol güray kardaşım şüphelerim var ama inşallah yanılırımHayırlısı olsun güle güle kullanın eski traktörünüzden her halükarda üstündür güzel tercih