Davetlisiniz.....

Ynt: Davetlisiniz.....

salih link=topic=5184.msg54283#msg54283 date=1214928075' Alıntı:
dedıgıne katılmamak elde degıl benım ıcınde ozel bı gun olcak kutlucan dan 936 kullanma sozunude aldım 17 temmmuzu merakla beklemekteyım sızlerden gelcek olan varmı acaba ???

14520 kg 366 hp salih bu az insana nasip olur aman iyi bir makina götür video resim nevarsa doldur FENDT i eniyi şekilde tanıtan özel kişilerden birtanesisin bunu unutma

teşekkürler

14520 kg 366 hp salih bu az insana nasip olur aman iyi bir makina götür video resim nevarsa doldur FENDT i eniyi şekilde tanıtan özel kişilerden birtanesisin bunu unutma

teşekkürler

abı asıl ben tesekkur ederım ben sewdıgım markalara taktııgm zaman takıyorum ya mesala mc cormcık e taktım guzel traktor ama fendt ede taktım bu sozlerın benı mesthettı bunun ıcın koymucaktım ama 412 nın detaylı resımlerını bırazdan sıtemıze koycam ben tesekkur ederım kulanmaya gelınce ne kadr dewasal l oldugunu bılmeyen varmı acaba mıthıs bı tecrube olcak

salih link=topic=5184.msg54305#msg54305 date=1214931050' Alıntı:

teşekkürler

abı asıl ben tesekkur ederım ben sewdıgım markalara taktııgm zaman takıyorum ya mesala mc cormcık e taktım guzel traktor ama fendt ede taktım bu sozlerın benı mesthettı bunun ıcın koymucaktım ama 412 nın detaylı resımlerını bırazdan sıtemıze koycam ben tesekkur ederım kulanmaya gelınce ne kadr dewasal l oldugunu bılmeyen varmı acaba mıthıs bı tecrube olcak
412 vario tam orta makina diye düşünüyorum...

atilla link=topic=5184.msg54031#msg54031 date=1214850618' Alıntı:
ağır abi yine pancar suyuna ....ne yapsın ekmek onda...hasan kardeşim, pancarları ticari olarak satıyormusunuz ..yoksa büyük baş hayvan besiciliğinde yem olarak mı kullanıyorsunuz....
ağır abı sonunda aranıza katıldı bıttı su oh beeeeeeee pancarı evet tıcarı amaclı sadece posasını alıyoruz istedıgımız kadr