Arkadaşlar. 200 dönüm damlama sulama sistemi ve 2 ad filtre olacak. Ne kadar maliyet cikar
[MENTION=53858]aslan26[/MENTION] Eskişehir misin bi konuda bilgi verir misin bu Çatak projesi nedir damlamaya nasıl uygulanacakDamlama sulamaya çatak projesi kapsamında desteklemede ödeniyor eğer şartlarınız uyarsa onada başvurun çıkarsa dönüme 160 tl destekleme ödemesi yapılıyor.
Evet Eskisehirliyim çatak projesi arazide tas toplama,katı hayvan gubresi dagıtma damlama sulama,agac dikme gibi islemlere destek ödemesi yapıyor.Damlama sulama icinde baglı bulundugunuz ilce tarım müdürlugüne gidip basvuru yapabilirsiniz.100 donume kadar dönüme 160 tl damlama sulamada destek ödemesi yapıyor.Ama destege basvuracaginiz köy catak kapsaminda damlama sulamaya destek ödemesi yapıyor olması lazim onuda baglı oldugunuz tarım ilce müdürlügünden ögrenebilirsiniz.[MENTION=53858]aslan26[/MENTION] Eskişehir misin bi konuda bilgi verir misin bu Çatak projesi nedir damlamaya nasıl uygulanacak
Abi su kaynağı nedir kuyumu deremi kanalmı yoksa birde tarlaların uzunluğu nedir ortalamaArkadaşlar. 200 dönüm damlama sulama sistemi ve 2 ad filtre olacak. Ne kadar maliyet cikar
Arkadaşlar. 200 dönüm damlama sulama sistemi ve 2 ad filtre olacak. Ne kadar maliyet cikar
Bende Eskişehir Sivrihisar sığırcık köyündenim memnun oldum hemşerim . Eskişehir'in tüm ilçeleri Çatak projesi kapsamında mı başvuru dönemi ne Zaman siz yararlandınız mı bu Çatak projesindenEvet Eskisehirliyim çatak projesi arazide tas toplama,katı hayvan gubresi dagıtma damlama sulama,agac dikme gibi islemlere destek ödemesi yapıyor.Damlama sulama icinde baglı bulundugunuz ilce tarım müdürlugüne gidip basvuru yapabilirsiniz.100 donume kadar dönüme 160 tl damlama sulamada destek ödemesi yapıyor.Ama destege basvuracaginiz köy catak kapsaminda damlama sulamaya destek ödemesi yapıyor olması lazim onuda baglı oldugunuz tarım ilce müdürlügünden ögrenebilirsiniz.
Bende Eskişehir Sivrihisar sığırcık köyündenim memnun oldum hemşerim . Eskişehir'in tüm ilçeleri Çatak projesi kapsamında mı başvuru dönemi ne Zaman siz yararlandınız mı bu Çatak projesinden
mısır için
142000 metre X 0.210krş 22lik damlama ortalama 30000 bin damlama tutar
Filtre 3500 tl iki adet 7000
dediğinize göre 1300metre 125lik boru 200 adet görsek ortalama 18000
toplamda 55000 ile 60000 arasında değişir.
Bizim damlama lar 96 da aldık fırat marka 4lt lik halen kullaniyozGerçekten 5 yıl kullanılan her yıl toplanan yeniden yayılan hortumlar varmı [emoji848] sizin hortumlar nasıl bilmiyorum ama bizim bölgede biz her yıl yeni kullanırız zira toplaması ayrı dert toplanmış hortumu yaymak ayrı dert [emoji51] bizim bölge genelde akplas veya eurodrip kullanır. Ben akplas 8 milim 2.6 aldım peşin para 0.11 krş mısır vade 0.125 krş
Arkadaşım bende netafim eurodrip sunstream akona maka damlama boruları var netafim olanlar inan 5 yılı geçti gerçekten kaliteli barajdan sulama yapıyorum yosun tanki kullaniyom 2 kez fosforik asit kullanıyorumGerçekten 5 yıl kullanılan her yıl toplanan yeniden yayılan hortumlar varmı [emoji848] sizin hortumlar nasıl bilmiyorum ama bizim bölgede biz her yıl yeni kullanırız zira toplaması ayrı dert toplanmış hortumu yaymak ayrı dert [emoji51] bizim bölge genelde akplas veya eurodrip kullanır. Ben akplas 8 milim 2.6 aldım peşin para 0.11 krş mısır vade 0.125 krş
Arkadaşım bende netafim eurodrip sunstream akona maka damlama boruları var netafim olanlar inan 5 yılı geçti gerçekten kaliteli barajdan sulama yapıyorum yosun tanki kullaniyom 2 kez fosforik asit kullanıyorum