Su tarla basinda . Peki 32 lik pancar motoru hakkinda bilgi verirmisiniz50 dönüm tarlada damlama için eğer su uzaktan basılmayacaksa çift silindirli 32 lik pancar motor işinizi fazlasıyla görür.
O zaman 32 lik pancar motoru işinizi görmeye yeter şu fotoğraftaki pancar motorSu tarla basinda . Peki 32 lik pancar motoru hakkinda bilgi verirmisiniz
Hava sogutmali galiba deilmi buO zaman 32 lik pancar motoru işinizi görmeye yeter şu fotoğraftaki pancar motor
Hararet yapma durumu nedir hava sogutmalininHava sogutmali galiba deilmi bu
Milli pompaya bağlayacaksan 4 silindirli motor alman lazım. Deutzlar pahalı. Iveco motorlar var 4 5 bine bulunabilir. Zaten alacağın pancar motorda 4 5 binden asagı olmaz randımanda vermez.Arkadaslar merhaba 50 dekar damlama icin 3 silindir yada kurtatirmi bilmiyorum 2 silindir oturak motor tavsiye edermisiniz. Hangi marka almali .
Kuyu deil abi dsi nin beton kanaleti var tarla basinda . Iveco motorlar nasil omur ve yakit olarakMilli pompaya bağlayacaksan 4 silindirli motor alman lazım. Deutzlar pahalı. Iveco motorlar var 4 5 bine bulunabilir. Zaten alacağın pancar motorda 4 5 binden asagı olmaz randımanda vermez.
Yok milli pompa değilde direk kuyudan santraviçle çekeceksen 17 lik lombardin tercih edin.
Fatih ince TT55 den vaz geçtin sanırım mantıklıKuyu deil abi dsi nin beton kanaleti var tarla basinda . Iveco motorlar nasil omur ve yakit olarak
Abi dogrudur vazgectim tt55 ten artik vakit yaklasti arastirdikca yeni seyler ogreniyorum sayenizde .Fatih ince TT55 den vaz geçtin sanırım mantıklı
19luk pancarda yeter 1 seferde değil de 2 seferde sula uygun olan bir motor bul devam et 1 senedir atastiriyorsun kafanı fazla karıştırma
Zaman kiymetli oldugu icin tek seferde 50 donum sulamam gerekiyor. Sanirim 2 silindir 32 beygir lombardin isimi gorecektirDsi den alacaksan suyu 17 lik santraviçli lombardin alacan keyfine bakacan az yakar çok yakından çok basar [emoji1]
Saatte kac litre yakar2 silindir lombardini motorlar var 28 hp bu is için mükemmel ve yakit minimum
Trsekkur ederim peki pancar mi dayanikli deutz mu bilginiz varmi. Elimi attigimda calismamazlik yapmamasi lazim2 silindir 30 hp sınıfında pancardan şaşma çok sağlam arıza hararet yapmaz biz çok ekmeğini yedik lombardini nin çift silindirini de biliyorum köyden bir abi almıştı pancardan daha ucuzdu fakat yüzü hiç gülmedi sonunda sattı kurtuldu makinalar sıfır dı biz yedi yıl kullandık yazı kışı maşallah anahtar değmedi sadece hava filtresi koptu sarsıntıdan başka bir arızası olmadı