Ben geçen yıl mısır'da 275 mt kadar uzattım bi sorun olmadı.22 çap 40 cm aralıklı 1.6 lt/h özellikte damlama borusu düz bir tarlada Max kaç metre uzatılabilir? Bunun hesabı ile ilgili elinde tablo olan var mı?
Teşekkür ederimBen geçen yıl mısır'da 275 mt kadar uzattım bi sorun olmadı.
Haydar abi mısırın bir dekarı yıllık kaç ton su yer sence 100 ton gider mi merak ettim deBen geçen yıl mısır'da 275 mt kadar uzattım bi sorun olmadı.
Haydar abi mısırın bir dekarı yıllık kaç ton su yer sence 100 ton gider mi merak ettim de
Teşekkürler bu su miktarlarını duyunca rabbime çok şükür etmek lazım yer altında adeta denizler varİyi bir mısır yetiştiriciliği için yıllık dekara 600 700 ton civarı su gereklidir.
Tabi bu bölgenizin evapotransprasyon katsayısı (Et0) ile ufak değişiklikler gösterebilir.
Şimdi baktım geçen yıl dekara 850 ton kullanmışızHaydar abi mısırın bir dekarı yıllık kaç ton su yer sence 100 ton gider mi merak ettim de
Teşekkürler bu su miktarlarını duyunca rabbime çok şükür etmek lazım yer altında adeta denizler var
Abi çok aşırı bir su ya bu nedir rabbime bınlerçe şükür çok ve çok fazlaŞimdi baktım geçen yıl dekara 850 ton kullanmışız
eskiden bende şaşırır dım su yokken şimdi gayet normalAbi çok aşırı bir su ya bu nedir rabbime bınlerçe şükür çok ve çok fazla
Biz tek seferde suluyoruz volkan abi, bizim saatte 90-95 ton su veren pompayla saatte 1,1 litre 40 cm damlatıcı aralığı ileArkadaşlar konu güzel peki 50 dekarlık bir tarlada saatte 100 ton suyla beslesek sistemi, nasıl bir filtreleme sistemi gereklidir ve kaç kurumda sularız
Eyvallah kardeşim peki bizim suyumuz açık kanaldan geliyor baya kirli. Bu suyu nasıl filtreleriz filtre sistemi kapasitesi tipi nasıl olmalıBiz tek seferde suluyoruz volkan abi, bizim saatte 90-95 ton su veren pompayla saatte 1,1 litre 40 cm damlatıcı aralığı ile
Eyvallah kardeşim peki bizim suyumuz açık kanaldan geliyor baya kirli. Bu suyu nasıl filtreleriz filtre sistemi kapasitesi tipi nasıl olmalı bilgin varmı. Biz büyük tabancayla suluyoruz.Biz tek seferde suluyoruz volkan abi, bizim saatte 90-95 ton su veren pompayla saatte 1,1 litre 40 cm damlatıcı aralığı ile
Hacı yosun varsa damlama ile sulucaksan yeni kuyun hayırlı olsun alpuda porsuktan filtreler iş yapmıyor tabanca sistemi ile devam yada yanına kuyu vuruyorlarEyvallah kardeşim peki bizim suyumuz açık kanaldan geliyor baya kirli. Bu suyu nasıl filtreleriz filtre sistemi kapasitesi tipi nasıl olmalı bilgin varmı. Biz büyük tabancayla suluyoruz.
Arkadaşlar konu güzel peki 50 dekarlık bir tarlada saatte 100 ton suyla beslesek sistemi, nasıl bir filtreleme sistemi gereklidir ve kaç kurumda sularız