Dalgıç pompa Tavsiyesi( ulusoy pompa, impo pompa,vansan pompa)

Arkakadaşlar dalğıç pompa olumlu olumsuz önerilerinizi bekliyorum

Ulusoy pompa, impo pompa, vansan pompa.. tavsiye edeceğiniz dalgıç pompa varmı?

Merhaba ulusoy pompa kullanmadık kullananıda buralarda görmedim biz 2009 dan beri 30 kw lık bir vansan kullanıyoruz şuana kadar bir sorun yaşamadık çok şükür geçen yıl ilaveten impo pompa aldık italyan coverco tarafından türkiyede üretiliyor ve 2.markası buda kaliteli bir marka

Merhaba ulusoy pompa kullanmadık kullananıda buralarda görmedim biz 2009 dan beri 30 kw lık bir vansan kullanıyoruz şuana kadar bir sorun yaşamadık çok şükür geçen yıl ilaveten impo pompa aldık italyan coverco tarafından türkiyede üretiliyor ve 2.markası buda kaliteli bir marka

Abi 30 kw kaç metrede çalısıyor?
Saatte ne kadar su çıkartıyor ?
Kaç tabanca çalistiriyor ?
Biraz çok soru sordum abi kusura bakma

İmpoyu bir kaç kişi metetti..
Benim 50 kw lık olacak makaimum 1500 metre’deki tarlalarıda sulama imkanım olacak. Uzağa basabilen istedim. Bu üç pompa ismi verdiler.

Teşekkür ederim hocam sağol

Firmalar elinde olani vermeye çalişıyor.Sulamayi hic bilmiyorum o yüzden soruyorum.Bi tabanca ne kadar su harcar ne kadar yer sular onu bile bilmiyorum