30 35 bine temiz 4×4 65 46 bulabilirsin saydığın ekipmanları parçalama modunda kullanırsın [emoji4]
Traktör iyi ve 4'lü 12 inç Pulluğu çekmesine rağmen ben tavsiye etmem. 3lü bıçak 13 inç Pulluk da daha iyi verim alırsın.Taşlı yerde 4'lü bıçak daha çabuk takılır ve kırılma ihtimaline fazladır. Pulluk otantik olsa bile bazı taş veya kayalar iki bıçak arasına girebilmekte. Motorda sürekli verimlilik yani innevesyon (Sürdürülebilir Yenilikçi) istiyorsan fazlada pahalıya gitme, Maddeler sürekli seri gittiği zaman hem yakıttan hemde zamandan tasarrufu olur
188 şuan için biraz zor abi benim için. 168 de karar kıldık. 3 lü 13 yada 14 düşünücem dediğiniz gibi.Kardeş yanlış anlama bende İngiliz multi Power lı 188 var, ve 3lü bıçaklı 13 numara kullanıyorum. Ta fil tarihinden kalma sürüklemişti yer sürdüm. Çoğu yerlerde taşlı idi.
Gönül ister en iyileri olsun fakat bütçe meselesi biraz. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha iyilerini alırız şimdilik 168 de karar kıldık teşekkürler tavsiyen için kardeşim..Bence sizin için 65-46 çok iyi olacaktır disk fren kontaktan stop. 640 dan uzun olduğu için önünü kaldırmıyor çok kullanışlı makina
Gönül ister en iyileri olsun fakat bütçe meselesi biraz. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha iyilerini alırız şimdilik 168 de karar kıldık teşekkürler tavsiyen için kardeşim..30 35 bine temiz 4×4 65 46 bulabilirsin saydığın ekipmanları parçalama modunda kullanırsın [emoji4]
Aynen 3 13 yada 14 düşünücem. Kaz ayağı 13 zorlar mı diyosun? Merkez bu aradaabinin dediklerine bende katılıyorum akçakent tarafındamısınız pulluk sok sayısı 1 asagı olsun kanat ınc 1,2 fazla olsun neden dersen tarla dalgalı ise zaten uzun pulluk olunca ön batar arka kalkar yada tam tersi oluyo bırde en ufak hatada uzun pulluk traktörü deviriyor en ufak dıkkatsızlıkte tehlıke taslı arazıde buyuk ınc daha az takılma yapar kırılmaz ve derin surum daha kolay olur buda tarlanın zamanla daha çabuk düzleşmesini sağlar. 4*12*2,54=121,92 cm 3*14*2,54=106,68 arada yaklasık 15 cm oynar ve emın olun 3,14 ile daha serı verımlı çalısırsınız bu arazıde hangısınde zaman kaybı onuda sız hesaplayın
birde 13 kaz ayağı fazla gibi 11 lı ıdeal bence
168 178 188 arasında kalmıştım. Ara şanzumanlı oldukları ve piyasa motoru oldukları için. Şimdilik 168 de karar kıldık. Tavsiyen ve yorumun için teşekkür ederimFord tan başkası orda çalışmaz
Mf 185
Ford 3000
Fiat 450 640
Şu an 285 kullanan biri olarak söylüyorum
168 çok şahane çok sağlam ve çekişli bozamazsın..168 178 188 arasında kalmıştım. Ara şanzumanlı oldukları ve piyasa motoru oldukları için. Şimdilik 168 de karar kıldık. Tavsiyen ve yorumun için teşekkür ederim
Herşey gönlünce olur inşallah abi.Gönül ister en iyileri olsun fakat bütçe meselesi biraz. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha iyilerini alırız şimdilik 168 de karar kıldık teşekkürler tavsiyen için kardeşim..
İnşallah kardeşim cümlemizin.Herşey gönlünce olur inşallah abi.
Aynen 3 13 yada 14 düşünücem. Kaz ayağı 13 zorlar mı diyosun? Merkez bu arada