Çorlu Tarım Fuarı Tarım Ekipmanları 2008..!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: Çorlu Tarım Fuarı Tarım Ekipmanları 2008..!!!

alipasalierkan link=topic=6431.msg67873#msg67873 date=1219403361' Alıntı:
Yorumlar için sağolun arkadaşlar.
@Salih: 70 ' e yakışır. Al bir tane..:D
@Ağır abi: Bu fotoğraflar Çorlu fuarında çekildi. Sanırım Erkan ve Atilla abi bu fuara katılmadı.
doğrudur erkan kardeş...

Çok güzel resimler...Agrotech2008 i bekliyoruz, bi aksilik çıkmazsa onun fotolarıde benden :)
Bu arada yerli ekipmanların gelişimini görmek gerçekten gurur verici..Bide alınabilitesi kolay olsa :)
Bir ayrıntı: SI birim sisteminde metre 'm' ile gösterilir. 'mt' ise metric ton bildiğim kadarı ile. (atilla abi yanlışım varsa düzelt lütfen) İR-TEM sulama hortumu toplama aletinin üzerine 'Ø110x400mt' yazmış, müsvetteye not almıyoruz o yazıları yazarken, daha dikkatli olmalıyız bence...
Teşekkürler...

Bu arada gübre atma römorkunun fiyatını sordun mu? Malum dap 2 YTL ye vurdu :)

ozan_06 link=topic=6431.msg68000#msg68000 date=1219428043' Alıntı:
Çok güzel resimler...Agrotech2008 i bekliyoruz, bi aksilik çıkmazsa onun fotolarıde benden :)
Bu arada yerli ekipmanların gelişimini görmek gerçekten gurur verici..Bide alınabilitesi kolay olsa :)
Bir ayrıntı: SI birim sisteminde metre 'm' ile gösterilir. 'mt' ise metric ton bildiğim kadarı ile. (atilla abi yanlışım varsa düzelt lütfen) İR-TEM sulama hortumu toplama aletinin üzerine 'Ø110x400mt' yazmış, müsvetteye not almıyoruz o yazıları yazarken, daha dikkatli olmalıyız bence...
Teşekkürler...

Bu arada gübre atma römorkunun fiyatını sordun mu? Malum dap 2 YTL ye vurdu :)

Valla fiyatını sormadım. Ama Özyeşilyurt römork üretmiş. Bayilerinden veya internet sitesi varsa oradan fiyatına ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum....

alipasalierkan link=topic=6431.msg68009#msg68009 date=1219429564' Alıntı:
Valla fiyatını sormadım. Ama Özyeşilyurt römork üretmiş. Bayilerinden veya internet sitesi varsa oradan fiyatına ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum....

teşekkürler...dapa alternatif aranıyor:)

Teşekkürler Erkan abi.Bu sıralar herkes rototiller çıkarmaya başladı.

gzel resmler....doğsan da holder warmıydı bizim burda ceyhanda bi doğsan warda o genellkle holder yapıyo

paylaşım için saol.. gitmek nasip olmadı bize....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...