Agam 1 kg eve ayırdım kullanmak için o kadar temizdi ama alırken elenmiş istiyorum diye belirtmek lazım.
Bu yıl ellerinde yeterince tohum yokmuş agam bilgin olsun
Agam 1 kg eve ayırdım kullanmak için o kadar temizdi ama alırken elenmiş istiyorum diye belirtmek lazım.
Bilader sen aldınmı tohum , kaç tl diyolar fiyatınaBu yıl ellerinde yeterince tohum yokmuş agam bilgin olsun
Bilader sen aldınmı tohum , kaç tl diyolar fiyatına
Bende denemeyi düşünüyom ama ot işi nsl olacak
Bu yıl ellerinde yeterince tohum yokmuş agam bilgin olsun
sen nerden alacan ağam tohumu dekara kaç kg atacacan geçen sene bana 1 kg yeter dedi tarımsal araştırma ama az geliyo gibi.
15 dönümde ben ekecem tohum bulursan banada haber et.
bizimki genç çiftçi projesi mecbur ekecez.
Dekara 1 kg civarı at dediler ama normal hububat mibzeri ile bunu atabilmek sıkıntı Soğan mibzeri buldum onunla ekicem 1 kg civarı atarım Tohum buldum gibi 2 haftaya haber gelecek sanada haber ederim 15/20 dekar ekecem
Bilader çörek otunu gübreyle karıştırıp mibzerin gübre gözüyle ekme işlemi olabilir,biz yonca ekimini genelde böyle yapıyoz. Çörek otu tohumuda yoca tohumuyla aynı .Dekara 1 kg civarı at dediler ama normal hububat mibzeri ile bunu atabilmek sıkıntı Soğan mibzeri buldum onunla ekicem 1 kg civarı atarım Tohum buldum gibi 2 haftaya haber gelecek sanada haber ederim 15/20 dekar ekecem
Bilader çörek otunu gübreyle karıştırıp mibzerin gübre gözüyle ekme işlemi olabilir,biz yonca ekimini genelde böyle yapıyoz. Çörek otu tohumuda yoca tohumuyla aynı .
Abi onuda düşündüm de tam denk homojen olmayabilir biraz kusursuzu arıyorum en iti ekim soğan mibzeri ve şanzımanlı tipler ile oluyormuş deneyenler ekenler bu yönde tecrübe edinmiş soğan mibZeri bulmasaydım bende hububat mibzerimle gübreye karıştırıp ekecektim
Abi peki ot problemini nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz, bende ekmeyi düşünüyorum ama ot probleminden dolayı cesaret edemiyorum açıkcası
Ağam mesafe uzak uzak olmasa aklımdasında (ah mürsel ah oysa neler yapacaktık seninle) . yakında olsan inan bu sene nohut vs ekimiyle güngörün yarı parasını cıkartırdın bir hafta ekimle.İstenilen derinlikte, istenilen gramda ve istenilen sıra aralığında mikro bitki tohumları ekimi yapılır
İstenilen derinlikte, istenilen gramda ve istenilen sıra aralığında mikro bitki tohumları ekimi yapılır
bende 270 kg çörekotu tohumu mevcut balıkesir bigadiç
Sortexli cörek otu tohumu vardır... isteyene ilac ismide verilir.. son 150 kilo kaldı kilosu 15 lira istenilen yere gönderilir..05326741449
Ot için kocakarı ilacı tarzında bir karışım var onu uygulayacağız çıkış 5-10 cm civarında ilken ilaç atıp 5 gün sonra yapraktan bitki besleme ürünü verip amino tonik takviyesi yapıcaz