Aniza yaptiğinız bu uygulama nedir. Hububat ekim mi yoksa nadas olsun diye mi
Hububattan sonra anladığım kadarıyla hemen yerleri goble ile karıştırıp sulamadan mısır yetiştiriyorsunuz. Hocam verimler ve rutubet durumu ne civarda oluyor ?Mısır ekilecek kuruyA
Bizim dağ köyü bu tiller ve goble buralarda yok. Bir bilen anlatabilirmi lütfen, ne işe yarıyor bu aletler. Pulluk yerine mi kullanılıyor.topragi nasıl ve ne derinlikte işliyor. Detayli bilgi alabilirmiyim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben diskar yerine bunu kullaniyorum 28li azim yapımı. Normal diskarlardan hem daha pratik hemde ihtiyaca gore daha derin iscilikdr yapilabiliyo bunun bi espirisi var ne kadar hizli giderseniz o kadar un gibi yapiyo topragi![]()
Ben diskar yerine bunu kullaniyorum 28li azim yapımı. Normal diskarlardan hem daha pratik hemde ihtiyaca gore daha derin iscilikdr yapilabiliyo bunun bi espirisi var ne kadar hizli giderseniz o kadar un gibi yapiyo topragi![]()
Sattim ben o motoru bir hafta once benden alan da satiyo sahibindende su an motorArkadaki ekipmandan çok motora baktım maşallahı var piyasası ne kadar bu modellerin![]()
Neden elden ele dolaşıyor motor bir sıkıntısı mı ar ki???Sattim ben o motoru bir hafta once benden alan da satiyo sahibindende su an motor
Biraz var gibi su an ki sahibi 88 bin istiyo [emoji848]
79a ben sattim case bayiine o kaca satti bilmiyorum tabi ilani gorunce aradim bi ne istiyo diye 88 dediEderi 65-67 lira benim paramla tabi alıcı olsam hayırlısı olsun diyelim
25 30 cm derken hocam ?Kısa ve öz olarak şöyle diyim kardeşim. Bu diskarolar tırmık ve kaz ayağını unutturuyor. Ayrıca buğday vb hasat sonrası toprağı bununla sürürp ekebilirsin ikinci ürün için.. yaklaşık 25-30 cm derinlikte toprağı işliyor. Traktörün gücüne göre diskaronun disk sayısı ve ağırlığı değişiyor. Ben de yeni aldım 24 diskli 1600 kg ağırlığında benim traktör 110 hp. Daha düşük hp lerde daha hafif modeller tercih ediliyor. Bu ekipmanı hızlı kullanırsan daha iyi işler..