Sekiz yıllık Önallar 600 L,12 m tarla kollu pülverizatörümü ; sıra üzerine dikilmiş bitkileri ilaçlayabilecek hale getirdim.Önce sıra aralığına uygun,bitkilerin gelişimine göre yanlara genişleyip daralabilen,bitkinin altı üstü aynı hizada değilse eşit mesafeden atım için altı üstü farklı çalışabilen mafsallı kollara sahip,makinaya takılan yer ölçüleri tarla kolu ile aynı olan bu aleti tasarlayıp yaptırdım,boyadım.Sonra Önallar firması ile iletişime geçip şase için çizdiğim ilaçlama kolu şemasını ve ölçüleri gönderdim.Sağolsunlar istediğim şekilde yaptılar,bütün ekleme parçaları ile beraber gönderdiler.
Bu hafta sonu montajını yapıp bahçemde kullandım.Sonuç mükemmel.
Burada şaseyi görüyorsunuz.
Bunlar Önallar'ın gönderdiği parçalar.İki tanede düz boru var,koymayı unutmuşum.
Montajı yapılmış ve çalışması izlenen durum.Römorkun altında tarla kolları duruyor.Tarla ilaçlaması için onu kullanmaya devam.
Fikir bana aittir ama orjinal olup olmadığını bilmiyorum.Başkaları yapmışsa görmedim,duymadım.Ben kendi ihtiyacımı gördüm ve gereken aleti ürettim.
Bu hafta sonu montajını yapıp bahçemde kullandım.Sonuç mükemmel.
Burada şaseyi görüyorsunuz.
Bunlar Önallar'ın gönderdiği parçalar.İki tanede düz boru var,koymayı unutmuşum.
Montajı yapılmış ve çalışması izlenen durum.Römorkun altında tarla kolları duruyor.Tarla ilaçlaması için onu kullanmaya devam.
Fikir bana aittir ama orjinal olup olmadığını bilmiyorum.Başkaları yapmışsa görmedim,duymadım.Ben kendi ihtiyacımı gördüm ve gereken aleti ürettim.