Claas'ın Römorku Geldi...

Ynt: Claas'ın Römorku Geldi...

umutmalkoc link=topic=64692.msg732776#msg732776 date=1366116857' Alıntı:
100bine aldık.evet ben 1000demiştim ama saolsun akrabalarımız ve birkaç komşu toplam 3000donume yakın yer biçtik geçen sene yarı parasını çıkardı claas:)
hayırlısı olsun yaklaşık 2 senede parayı amorti ediceksiniz demek :) bizimde ayçiçek ve buğday olarak toplam 950 dönüm kadar var. bu sene bende biçerdöver bakmaya başladım sadece kendime biçmeyi planlıyorum ama komşulara köydekilerede biçebilirim 1500 2000 dönüm olur bu işe girsem mi girmesem mi diye düşünüyorum

doktorsihirbaz link=topic=64692.msg732777#msg732777 date=1366117336' Alıntı:
hayırlısı olsun yaklaşık 2 senede parayı amorti ediceksiniz demek :) bizimde ayçiçek ve buğday olarak toplam 950 dönüm kadar var. bu sene bende biçerdöver bakmaya başladım sadece kendime biçmeyi planlıyorum ama komşulara köydekilerede biçebilirim 1500 2000 dönüm olur bu işe girsem mi girmesem mi diye düşünüyorum
saolun.kendinde yaklaşık 1000donum yer var.yani 15 bin civarı dışarı para veriyorsun.Sizde sanırım daha önce biçer kullanmadınız benim gibi, hidrostatik bir makina almanızı öneririm.marka vermem gerekirse tarafsız olamayacağım ben sadece claas kullandım ama çok çok memnunum.kullanımı ve bakımı çok rahat.eğer alırsanız bir biçer konu komşuyla beraber makinayı birkaç sene içerisinde çıkarırsınız ve kendi yerlerinizi zamanında ve rahat rahat biçersiniz.ben makinayı almadan önce kim kullanacak kim bakımını yapacak diyorlardı ama gerçekten uzaktan görüldüğü gibi zor bir iş değil tam tersi çok zevkli kısacası kesinlikle tavsiye ederim

UMUT HAYIRLISI OLSUN YENİ RÖMORK . MAKİNA PARKURU TAMAMLANIYOR. :) RÖMORK ALANA KÖPEK YAVRUSUNU BONUS OLARAKMI VERİYORLAR.

CİHANGİR link=topic=64692.msg733932#msg733932 date=1366305467' Alıntı:
UMUT HAYIRLISI OLSUN YENİ RÖMORK . MAKİNA PARKURU TAMAMLANIYOR. :) RÖMORK ALANA KÖPEK YAVRUSUNU BONUS OLARAKMI VERİYORLAR.
saol abi .köpekler iki tane orada biri gorunuyor beyaz olan römorkun altında olmalı.biçeri bekliyorlar :)