Ooo burası german lover kaynıyormuş Yaw
.
hadi hep beraber
"deutschland über alles"
marşını söyleyelim...
Ooo burası german lover kaynıyormuş Yaw
.
orası perkins mitor..oda ariza veriyor benim akrabanın claas ta supap ta ariza verdi supaplari güya ters takmışlar isteyene iletişim numarasını veririm yani her traktör ariza veriyor.
orası perkins mitor..
bizene claas'tan sayılmaz..
Bizim koyde axos sanirim 4 tane var.3ü bölündü.Birisi 1 aylikken arkayi dagitti.birisi bi gitti 1 ay gelmedi diye biliyorum.birinede ankaradan adamlar geldi bolmeye
Ben de bayilik almayı düşünüyordum hiç iyi konuşmadın
valla bilmemde o traktörü kırabildilerse..
o zaman yerli markaları çerez niyetine anında yerler..
burada 2007 model vardı adam şöför tutup ona kullanırıyordu.bi kez rektefe oldu halen çalışıyor.herkes onun üzerine 3 traktör değişti..
classı kıran..
ötekileri toz eder o kadar derim
yenisini verene helal olsunBirtanesini anlarim o cok yer isliyor.ama digerleri guzel kullanir.hele biri daha geldi kuyruk milini dagitti icerden.yenisini verdiler onun yerine
Bu claasların motoru mercedes mi yoksa kendi motorumu büyük traktorleri merak etmişimdir ve arştırma bilgi edinmeye çalışıyorum.
Anladım Abi yine tahminim doğru çıktı bide benim şöyle bi tahminim vardı claaslar mercedes motorlu olduğu için emetrakların yani eski mercedeslerin yeni modelleri gibi düşünüyordum ama öyle değil o zaman.Bicerdoverleei mercedes cok buyuk bicerlerin caterpiler traktorlerimizin john deere smdi cikanlarin buyukleri john deere orta klasmani iveco ve perkins
Anladım Abi yine tahminim doğru çıktı bide benim şöyle bi tahminim vardı claaslar mercedes motorlu olduğu için emetrakların yani eski mercedeslerin yeni modelleri gibi düşünüyordum ama öyle değil o zaman.
Anladım Abi claaslar guzel makina boyle buyuk makinalari arastiryorum bilgi edinmek icinYok degil arkadasm
Alman dedimmi susucan aga ...
o zaman fendttemi toplama oluyorAlman dedin mi akla jd ve deutz gelir toplama olmayan.