CLAAS Biçerdöver Fabrikası Harsewinkel/Almanya

Hocam galiba üniversite destekli gittiniz. Hangi üniversitenin hangi bölümünden gittiniz ?
Bide oradaki verimler ne civarlarda ?

Hocam galiba üniversite destekli gittiniz. Hangi üniversitenin hangi bölümünden gittiniz ?
Bide oradaki verimler ne civarlarda ?
Merhaba , İTÜ Makine mühendisliğinde okuyorum. Üniversitenin tabi ki faydası oldu ama başvuru aşamasında okulun desteği olmadı. Yurtdisi stajlarina çok sıcak bakmiyor okul , zira zorunlu stajda sigortamizi ödemek zorunda oldukları için pahalı geliyor oralar. Pintilik yapıyorlar kısacası. O yüzden stajı gönüllü olarak yapmak zorunda kaldım. Kabul süreci yaklaşık 5 ay sürdü , arada red falan yedim. Sonra tekrar kabul ettiler vs :)

Buğday verimleri 700 -1100 kg arası değişiyor. Arpa da 600 800 kg arası. Kanola da 300 kg biçtiler. Genel olarak bizden iyiler tabi. Hepsi kuru tarım bu arada.

Paylaşım için saol Berk merakimizi fazlasiyla giderdin çok saol inşallah seni iş başı yaptığında Claas fabrikalarinin birinin basinda goruruz ☺