En fazla meyve ve sebzede cikiyor bugday arpa gibi urunlerde 100 dekara 20 bin vermez bizim burdakiArkadaşlar ziraat bankasında kredi limitini yükselten tarla bitkileri hangileridir? Bu konuda bi kaynak varmıdır acaba [emoji848]
70.000 m2 (70 dönüm ) buğday için ne kadar işletme kredisi çıkar. İpotek verdigimiz tasınmaz değerin 150 bin varsayarsak.Bildiğim kadarıyla kredi limitini çks tek başına etkilemiyor bunun yanında vergi levhanız varsa banka puanınız yüksek ise bide ipotek verdiğiniz taşınmaz değeri yüksek ise kredi limitiniz o kadar yüksek olur
Çok fazla birşey çıkartmıyorlar abi ya70.000 m2 (70 dönüm ) buğday için ne kadar işletme kredisi çıkar. İpotek verdigimiz tasınmaz değerin 150 bin varsayarsak.
Babamın benden daha fazla çks si var geçen sene ikimizde kredi çektik Benim çoğunluğu ayçiçekti babamın buğdaydı bana babamdan daha fazla kredi çıktı buğdaya göre ayçiçeğine daha fazla kredi veriliyormuş
Ziraat bankası 4 yillık 30 bin tl icin ekipman kredisi 34 bin tl geri odeme 1500 tl de masraf olurArkadaşlar 30 bin TL kredi için geri ödeme ne kadar olur bilgisi olan var mı
Abi bu aralar tüketici kredisi biraz daha uygun gibi sanki yanlişmı dusunuyorumBankacılık işlemlerinde Banka çalışanların kredi kullandıracakları müşterilerinin Demografik yapısını da değerlendirmelerinde ; '' Yaş ilerledikçe Kredi limiti düşer, Kredi için tanzim edilen Sigorta hizmet bedelleri yükselir.'' yordamını sürdürürler. Genç Çiftçi, memur, işçi esnaf vb. şahısların Kredi limitleri bu yüzden biraz yüksektir.
Ziraat bankası 4 yillık 30 bin tl icin ekipman kredisi 34 bin tl geri odeme 1500 tl de masraf olur
Ben 50 bin ekipman kullqndim 4 yillik toplamda 56 bin geri odeme 1600 tl de masraf oldiBunu kullandınız mı acaba? Ödeme şartları nasıl? Bana da öneriyorlar ama tereddütteyim kullanmak açısından.
merhaba,Ben 50 bin ekipman kullqndim 4 yillik toplamda 56 bin geri odeme 1600 tl de masraf oldi
Evet devam ediyor Balya makinası 50 bine kadar olanlar %100üne 4 yillik 50 bin üzeri 5 yıllık %75ine kredi veriyormerhaba,
bu devam ediyor mu ? siz hangi makinayı almıştınız ? yem karma alabilir miyiz acaba?
Cemal hocam bu 50 binlik kredi için ne evraklar hazırlayıp verdiniz acaba? Bi de taşınmazın ipotek edildiğini biliyorum acaba üzerimize kayıtlı olan araçlarda ipotek ediliyormu?Ben 50 bin ekipman kullqndim 4 yillik toplamda 56 bin geri odeme 1600 tl de masraf oldi