Ynt: Çizi Başlarında Dönmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı :) NH T4050 Supersteer[2015]
Ayrıca Google Mevzusuna Girmeyelim, Ben Ne Kadar Size Tersini Söylesem de Bi Önceki Cümlemde Anlattığım Durum Dahilinde İşin İçinden Çıkamayacağımız Şimdiden Belli Zaten...
Hocam 'Konuyu Başka Bir Yere Çekmeyelim' Cümlesinin Ardından Hemen Bırakın Supersteer Konusunu Trakkulüple Alakası Olmayan Bir Camiaya Geçiş Yapıyorsunuz, Genel Bi Sıkıntı Filan mı Var ? Anlayamadım...Smf link=topic=81554.msg968989#msg968989 date=1423587330' Alıntı:takliti yapmayı seven bır toplumuz konuyu farklı bır yere cekmeyelım google iphone vs vs ? vs vs hangı bırını bız uretmısız kı her neyse konu uzayacak sanırım arkadasım patentlı bır malın kopyalanması yasaktır ben kopyasını yapamazlar demedımkı google vs bır defa keşfedılır piyasada bınlerce arama motoru var ama hıc bırı ggoogle kadar tutulmuyor neden ?
Ayrıca Google Mevzusuna Girmeyelim, Ben Ne Kadar Size Tersini Söylesem de Bi Önceki Cümlemde Anlattığım Durum Dahilinde İşin İçinden Çıkamayacağımız Şimdiden Belli Zaten...
Smf Nickli Üyemiz Bize Patent, Kopyalanamamazlık...vs Konularında Naçizane Bilgi Vermeye Çalışıyor... Da Şu Senin Anlattığın Mevzuyu Bilmiyor Galiba Mustafa...ORION link=topic=81554.msg968996#msg968996 date=1423588149' Alıntı:Baş şimdi
Bu iki kaşık için farklı farklı patent çıkarta bilirsin nasıl mı? birisi sapı sayesinde eli yormuyor elden kaymıyor dersin onun adı artık elden kaymayan kaşıktır ve buna patent çıkar
bir diğer kaşığın başındaki şekilden dolayı farklı patent alabilir yani new holland ın o dönme sistemini alıp başka bir traktör firması new holland ın ortadan götürdüğü ön çeker tahrik milini kenardan götürür ve bu şekilde daha çok dönüyor ve traktör gücü düşmüyor der bir patentde o firma alır. patent bir ürünün 1 e 1 kopya olmasını engeller sadece
eğer bu şekilde olmasaydı dünyada sadece bir tane marda 4 çeker traktör olur sadece 2 tane otomobil ve traktör markası olurdu o kadar dandik şeyler için patent çıkıyor ki inanamazsın hatta abd ünlü komedyenlerinden conan o ' brien bununla bir ara dalga geçmişti.