Çizi Başlarında Dönmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı :) NH T4050 Supersteer[2015]

Ynt: Çizi Başlarında Dönmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı :) NH T4050 Supersteer[2015]

Smf link=topic=81554.msg968989#msg968989 date=1423587330' Alıntı:
takliti yapmayı seven bır toplumuz konuyu farklı bır yere cekmeyelım google iphone vs vs ? vs vs hangı bırını bız uretmısız kı her neyse konu uzayacak sanırım arkadasım patentlı bır malın kopyalanması yasaktır ben kopyasını yapamazlar demedımkı google vs bır defa keşfedılır piyasada bınlerce arama motoru var ama hıc bırı ggoogle kadar tutulmuyor neden ?
Hocam 'Konuyu Başka Bir Yere Çekmeyelim' Cümlesinin Ardından Hemen Bırakın Supersteer Konusunu Trakkulüple Alakası Olmayan Bir Camiaya Geçiş Yapıyorsunuz, Genel Bi Sıkıntı Filan mı Var ? Anlayamadım...

Ayrıca Google Mevzusuna Girmeyelim, Ben Ne Kadar Size Tersini Söylesem de Bi Önceki Cümlemde Anlattığım Durum Dahilinde İşin İçinden Çıkamayacağımız Şimdiden Belli Zaten...

ORION link=topic=81554.msg968996#msg968996 date=1423588149' Alıntı:
Baş şimdi
Bu iki kaşık için farklı farklı patent çıkarta bilirsin nasıl mı? birisi sapı sayesinde eli yormuyor elden kaymıyor dersin onun adı artık elden kaymayan kaşıktır ve buna patent çıkar
bir diğer kaşığın başındaki şekilden dolayı farklı patent alabilir yani new holland ın o dönme sistemini alıp başka bir traktör firması new holland ın ortadan götürdüğü ön çeker tahrik milini kenardan götürür ve bu şekilde daha çok dönüyor ve traktör gücü düşmüyor der bir patentde o firma alır. patent bir ürünün 1 e 1 kopya olmasını engeller sadece
eğer bu şekilde olmasaydı dünyada sadece bir tane marda 4 çeker traktör olur sadece 2 tane otomobil ve traktör markası olurdu o kadar dandik şeyler için patent çıkıyor ki inanamazsın hatta abd ünlü komedyenlerinden conan o ' brien bununla bir ara dalga geçmişti.
Smf Nickli Üyemiz Bize Patent, Kopyalanamamazlık...vs Konularında Naçizane Bilgi Vermeye Çalışıyor... Da Şu Senin Anlattığın Mevzuyu Bilmiyor Galiba Mustafa...

Ynt: Çizi Başlarında Dönmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı :) NH T4050 Supersteer[2015]

omerfarukkoc link=topic=81554.msg968998#msg968998 date=1423588211' Alıntı:
Hocam 'Konuyu Başka Bir Yere Çekmeyelim' Cümlesinin Ardından Hemen Bırakın Supersteer Konusunu Trakkulüple Alakası Olmayan Bir Camiaya Geçiş Yapıyorsunuz, Genel Bi Sıkıntı Filan mı Var ? Anlayamadım...

Ayrıca Google Mevzusuna Girmeyelim, Ben Ne Kadar Size Tersini Söylesem de Bi Önceki Cümlemde Anlattığım Durum Dahilinde İşin İçinden Çıkamayacağımız Şimdiden Belli Zaten...

Smf Nickli Üyemiz Bize Patent, Kopyalanamamazlık...vs Konularında Naçizane Bilgi Vermeye Çalışıyor... Da Şu Senin Anlattığın Mevzuyu Bilmiyor Galiba Mustafa...
konuya acıklayıcı yorumu yaptım evır cevır ters duz et neresınden tutmak ıstersen tut anlatmak ıstedıgımı anlamamak ıcın ama okuyanlar anlamıstır
ORION link=topic=81554.msg968996#msg968996 date=1423588149' Alıntı:
Baş şimdi

Bu iki kaşık için farklı farklı patent çıkarta bilirsin nasıl mı? birisi sapı sayesinde eli yormuyor elden kaymıyor dersin onun adı artık elden kaymayan kaşıktır ve buna patent çıkar
bir diğer kaşığın başındaki şekilden dolayı farklı patent alabilir yani new holland ın o dönme sistemini alıp başka bir traktör firması new holland ın ortadan götürdüğü ön çeker tahrik milini kenardan götürür ve bu şekilde daha çok dönüyor ve traktör gücü düşmüyor der bir patentde o firma alır. patent bir ürünün 1 e 1 kopya olmasını engeller sadece
eğer bu şekilde olmasaydı dünyada sadece bir tane marda 4 çeker traktör olur sadece 2 tane otomobil ve traktör markası olurdu o kadar dandik şeyler için patent çıkıyor ki inanamazsın hatta abd ünlü komedyenlerinden conan o ' brien bununla bir ara dalga geçmişti.
evet ole ama soyle bişi var bunu cıkaran ılk marka kadar tutulmuyor ornek arama motoru ggoogle

.
Smf link=topic=81554.msg969010#msg969010 date=1423589067' Alıntı:
konuya acıklayıcı yorumu yaptım evır cevır ters duz et neresınden tutmak ıstersen tut anlatmak ıstedıgımı anlamamak ıcın ama okuyanlar anlamıstır evet ole ama soyle bişi var bunu cıkaran ılk marka kadar tutulmuyor ornek arama motoru ggoogle

her traktörde bulunan 3 nokta bağlantı sisteminin patentli olduğunu biliyorsundur kesin .
patentli kesinlikle üretilemez olan şeylerden .
bugun üretimde olan bi firma . google bak çıkar .

hasanfuat link=topic=81554.msg969052#msg969052 date=1423592694' Alıntı:
.
her traktörde bulunan 3 nokta bağlantı sisteminin patentli olduğunu biliyorsundur kesin .
patentli kesinlikle üretilemez olan şeylerden .
bugun üretimde olan bi firma . google bak çıkar .
arkadaslar benım demek ıstedıgım amerıka google vs vs gıbı seyler bır sefer kesıf edılıyor sız amerıkayı ıkıncı defa keşif edemezsınız deıl mi ? anlatmak ıstedıgım budur ama konuyu farklı yerelere cekmekse amacınız bılmem bu arada turk muhendıslerıne laf da solemıyorum hepınızden daha mıllıyetcıyımdır ama sunu bılın kı bu ısler klavye basında ovmekle yada hakaretle olmuypr icrraaatla oluyor hepınıze ıı aksamlar omerfarukkoc hasanfuat

Smf link=topic=81554.msg969091#msg969091 date=1423595481' Alıntı:
arkadaslar benım demek ıstedıgım amerıka google vs vs gıbı seyler bır sefer kesıf edılıyor sız amerıkayı ıkıncı defa keşif edemezsınız deıl mi ? anlatmak ıstedıgım budur ama konuyu farklı yerelere cekmekse amacınız bılmem bu arada turk muhendıslerıne laf da solemıyorum hepınızden daha mıllıyetcıyımdır ama sunu bılın kı bu ısler klavye basında ovmekle yada hakaretle olmuypr icrraaatla oluyor hepınıze ıı aksamlar omerfarukkoc hasanfuat
İyi Geceler :)

www.trakkulup.net takip ama,

omerfarukkoc link=topic=81554.msg968986#msg968986 date=1423586890' Alıntı:
...
Son Günlerde Özellikle New Holland Bölümünde Bir Kaç Konuda Bu Tarz Gergin Konuşmalar Geçmesi Ve Olayın, Diğer Üyelerin Bu Konuları Görüp Siteden Soğumasına Dahi Neden Olması ...

+1