Bizimde sıra arası 70 cmSıra arası kaça ektiniz bizde genelde 70 cm ekilir
Peki arastırdılarmı acaba noye olmamıs en azindan bi çozumu varmiSulu ekmişti
Bildiğim kadarıyla 10 kg taban gübresi ile ekildi ve yağmurlama sulama yapıldı birde çapalama ara çekme işi yapıldı ama taneler öyle kuruyemiscilerde satılan gibi iri değil zayıftı. Bence yapraktan gübre uygulaması ve ikinci bir sulama yapılmalı birazda seyrek edilmeli mesela 70x70 gibi olabilirPeki arastırdılarmı acaba noye olmamıs en azindan bi çozumu varmi
Dedigim gibi en az 2 veya 3 defa sulayacaz zaten eken yok bu sene su bol arasınıda 50 60cm arası ekecez son 3. Suyu zaten tane icin veriyoruz uste gubre mantiklı deneyebilirizBildiğim kadarıyla 10 kg taban gübresi ile ekildi ve yağmurlama sulama yapıldı birde çapalama ara çekme işi yapıldı ama taneler öyle kuruyemiscilerde satılan gibi iri değil zayıftı. Bence yapraktan gübre uygulaması ve ikinci bir sulama yapılmalı birazda seyrek edilmeli mesela 70x70 gibi olabilir
Sertifikalı tohum yok hibritden bahsediyorsanız benim akrabamda var 363 ve 361Arkadaşlar sertifikalı tohumu nerden aldınız
Yozgat biraz zor gibi ankarada ektik oldu lakin kurutma işlemi döneminde yağışlar geldiği için sıkıntı yarattı kapalı garaj olmasaydı olmazdı yaniMerhaba bu 361 çin çekirdeğini buğdaydan sonra ikinci ürün olarak temmuz ayında eksek yetişir mi? yer Yozgat Sarıkaya
6 cm baya derin ekmişsinizben bu yıl ektim 86 dönüm 6cm derinlik 36 cm sıra arası 3 sefer sulamayı düşünüyorum benim arkadaş tavsiye etti konyada ekiyor iyi verim almış fiyatı da güzel bakalım ne olacak.