Fiyat konusunda net bir bilgim yok. Ama sitemiz üyesi kendileri üyelere de yardımcı oluyorlar.Fiyatlar konusunda herhangi bir bilginiz var mı acaba
Özellikle trakya bölgesinde ciguli kullanan arkadaşlar hangi marka ciguli alayım kalitelisi hangisi seçeneklerim Altayoğlu Arıcan vs. Şimdiden teşekkürler
Ciguli kullanmak yerine enine boyuna goble çeksen daha iyi olmaz mı? Giguli pekte verimli değil.
Uzunköprü sanayii de bu konuda çok seçenek bulunmakta. Bakmanı tavsiye ederim. Ceylan, özer, resa, orhay ciguli yapan bildiğim markalar. Fiyat konusunda hayraboluyu bilemem ama 2.65 enli bi ciguli 4,5-5 bin arasıydı doların fırlamasından önce.
Özcan lebe ye bi bak uygun fiyat söyleyebilir esnaflığı güzel bi abimizGübre serpme varmı uzunköprüde ben bugünlerde alacağım fakat fiyatlar çok yükselmiş
Özcan lebe ye bi bak uygun fiyat söyleyebilir esnaflığı güzel bi abimiz
Hayrabolu yapımı şancı kullanıyorum ciguli olarak genel anlamda memnun olsam da bıçaklardaki civataların bulunduğu kulaklardan sürekli kırılma yapıyor kaynakla yada fiber somunlarla idare etmeye çalışsamda bu sorunu bi türlü çözemedim bi önceki baykut marka cigulimdede aynı sorunu yaşamıştım ki şu anki cigulimin mili 60lık acaba bu sorunu yaşatmayan bi marka var mıdır