Çiftlik için Bismillah..

Ynt: Çiftlik için Bismillah..

Yusuf abi insanlara göstermiş olduğun saygın, nazik davranışların ve hoş sohbetlerin benim çok hoşuma gidiyor değer verdiğim abilerimden birisin Allah gönlüne göre versin inşaallah istediğin düzeni kurarsın ve planların belirlemiş olduğun doğrultuda ilerler kolay gelsin

Hepinize tekrar tekrar teşekkürler, bütün yorumları dikkate alıyorum, hem tedbirli hem atak olabiliyorum zaman zaman. Bir gün kredi çekip hemen kurmak istiyorum çiftliği, birgün durduruyorum kendimi acelesi yok yavaş yavaş yaparım diyorum. İçimdeki köy sevgisi ve bacası tüten bir işletme kurma hayalim oldukça kendimi durdurmaktan vazgeçeceğim. Hayırlısı. :) Traktörün sesi bana en güzel türkü gibi geliyor. Çok işim var çok. Alt köşenin dereboyu temizlenecek. Neyse... yavaş yavaş... :)

doganbey1 link=topic=59077.msg637314#msg637314 date=1349722420' Alıntı:
Eytttt beaaaaa :) Helal olsun Yusuf abim.
Doğancan ortada birşey yok maalesef. Yavaş yavaş olacak inşaallah... Tel örgüyü de kendim yapacağım bu gidişle. İstanbulda kafes teli bakıyorum. Uygun bulunca ambar ile göndereceğim. Sağol.
steyr5454 link=topic=59077.msg637317#msg637317 date=1349722661' Alıntı:
kolay gelsin yusuf abi inşaallah hayırlısıyla bitirirsin
Sağolasın, AMİN İnşaallah.

ydincbayram link=topic=59077.msg637397#msg637397 date=1349730756' Alıntı:
Hayırlısı olsun abi, bizim taraflardan bi şey lazım olursa araştırırım senin için. Allah utandırmasın.
Sağol arkadaşım, düşünmen yeterli Allah hepinizden razı olsun.