çiftlik dediğin böyle olur

Ynt: çiftlik dediğin böyle olur

ağır abi link=topic=9708.msg101462#msg101462 date=1227866267' Alıntı:
paylasım için tsk neresı acaba burası
sanırım doğduğum ve büyüdüğüm yer olan kırklareli...

doganbey1 link=topic=9708.msg130411#msg130411 date=1231359253' Alıntı:
sağol abi şimdi senden inek almaya kalksak ne eder günde ortalama 30 kg süt veren 3 yaş inek
valla bişey diyemem 3 yaşında inekte yok 30 kg süt veren inekte yok bizde

Süper tesisler Ülkemizde böyle tesisler çoğalır inşallah kazancınız bol olsun.paylaşım için tşk.

atilla link=topic=9708.msg130416#msg130416 date=1231359573' Alıntı:
sanırım doğduğum ve büyüdüğüm yer olan kırklareli...
evet Atilla abi doğduğun büyüdüğün yer.....
paylaşım için saol....Murat abi bu sizin silaj anlaşması olan çiftlik değilmi....

doganbey1 link=topic=9708.msg130411#msg130411 date=1231359253' Alıntı:
sağol abi şimdi senden inek almaya kalksak ne eder günde ortalama 30 kg süt veren 3 yaş inek
3 yaşında 30 kg süt veren inek zor bulunur.

Tesis tek kelimeyle mükemmel.Gerçekten son derece modern ve de verimli hayvanlar için.

slm. resimdeki ahır sistemlerının aynısını koop. olarak yapıyoru şu anda inş. halınte nisan ayının sonun da bıtecek 300 başlık. kırklar elıne bakmaya gelecektık bu tesıslere çok güzel dıyolardı. izmırde ısraillliler kuruyo boyle tesıs oraya gıttık bakmak için acar arkadaşa başarılar hayırlı olsun bye..........

gelecekte yapmayı planladığım şey işte...
sivas şarkışlada buna benzer sistemle yapılmış bi işletme görmüştüm, orda da vardı bu zincirli gübre temizleme sistemi, özellikle ona hayran kalmıştım, çok rahat bişey hayvan sağlığı ve temizliği açısından çok faydalı...
inşallah daha da büyütürsünüz işlerinizi allah herkese nasip etsin böyle işletmeleri.

kapsamlı ve kaliteli bi çalışma elinize, emeğinize sağlık ...
.. alk-*s

ÇağRı link=topic=9708.msg151494#msg151494 date=1234037373' Alıntı:
Yok artık o kadar da değildir.gerçi bina inşaatı da var ama biraz daha ucuz olur sanırım.
bence o fiyat duşuk kalır daha fazla bi maliyetle yaptılarını duşunuyorum çunku o çifliği biliyorum arazisi çok buyu ve çok guzel bi yerde o binaların yapımı pahalı oluyo ....

whayyy be ne çiftlikmiş be kardeşim 1 hafta boyunca 7/24 silj yaptık bu nre be kardeşim bu sene iki katı olsun olsun iş olsun