Çiftçilerimize birkaç yardımcı alet :)

Ynt: Çiftçilerimize birkaç yardımcı alet :)

buzdolabı kalabalık olur su içinse sadece mavi termoslar var pazarda satıyorlar onlardan al sabahtan içine buzlu şişeyi at öğleye kadar buz gibi suyun hazır elektrik yok bişey yok kaldır arabana koy kaldır evine :)

Kamera içinde tozda sağlıklı olacağını düşünmüyorum açıkcası tozdan çıplak gözle zor görüyoruz bazen kamera napsın, ama tozsuz ortamda yonca mısır biçerken iyi olur gibime geliyor.
Yada yoldan geçerken selam verdiğin adam arkandan napıyor görebilmeye işe yarar :D

geri görüş kameraları dış ortam için üretilmiştir
yağmurdan ve tozdan yalıtılmıştır ama benim aklıma takılan titreşim unsuru traktör arabadan farklı zamanla sensör zarar görür mü veya mercek bağlantıları gevşerse odak bozulur görüntü bulanıklaşır

arkadaşlar ben hem kamera kullandım hemde buzdolabı ama ikiside randuman vermedi arka kamera kısa sürede toz yağmur çamur su derken bozuluyor... heleki hemen tozlanması çok kötü hiç bişey görünmez ...dolaba sıra gelince oda traktör biraz sert sallandımı içindekilerde alt üst oluyor ve aşırı sıcaklarda çokta soğuk faydasını gördüğümü söyleyemem sıcak kısmı daha iyi bence eee oda işime yaramadı vesselam ikiside şuan evde bir köşede yatıyor...

aynen o mavi su kovaları çok iyi akşamdan koy dondurma kutusuna suyu donsun sabah at içine koy suyunu soğuktan içemezsin dolap işi boş iş. az mı su almayı unutup günlerce bekemiş suyu içtik bukadar konfora gerek yok :D

kRnbL_59 link=topic=61250.msg677746#msg677746 date=1357144539' Alıntı:
aynen o mavi su kovaları çok iyi akşamdan koy dondurma kutusuna suyu donsun sabah at içine koy suyunu soğuktan içemezsin dolap işi boş iş. az mı su almayı unutup günlerce bekemiş suyu içtik bukadar konfora gerek yok :D

Kesinlikle :) bi yerde tadı böyle çıkıyor çiftçiliğin tozu yutacaksın boynun ağrıycak şanzumanın üstünde kaynamış suyla elini yıkıycaksın filan :)