Çiftçi Kayıt Sistemi ONLİNE bak

Ynt: Çiftçi Kayıt Sistemi ONLİNE bak

benim aldığım bir duyuma göre, bu çks işini tam anlamı ile otutturunca herkezi hesaba çekeceklermiş, çiftçilik yapmayıpta yapıyorum diye beyanat verenlerle ilgili, ne ile yapıyorsun, hangi tarla ile, tarla varda traktör nerede, gerekli ekipmanın varmı,hani çks sisteminde kaydın var senelerce gübre niye almadın, ürün niye senelerce satmadın vs gibi.. bu işi önümüzdeki senelerde daha sıkı tutup, gerçek çiftçiye desteği arttıracaklarmış, şimdilik pek umut yok ama hayırlısı bakalım..

hangi babayiğit hükümet çekecek hesaba
ucunda oy var alabilirmi göze..

kaldıkı şimdi bilmiyorlar sanki kimin tarım yaptığını kimin yapmadığını niye dur demiyolar..ee tabi ne kadar çok kişiye dağıtırsa o kadar oy demek..
alanlara bir şey demiyoruz verene sözümüz..

Eger
T.C. ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİ ne kayıtlıysanız tc numaranızla giriş yapabilirsiniz ben girdim baktım

vale link=topic=28760.msg362381#msg362381 date=1300467099' Alıntı:
giriş yapamıyoruzki
giriliyor ya bak tc ile güvenlik kodunu yazdınızmı sayfa açılıyor sağ üstte isim yazıyor en altta bitkisel üretim yazıyor tıklayın tamam uyy-*s uyy-*s

yukarılarda kaldı. kimse görmedi sanırım.

BENİM YANLIŞ GÖRÜNÜYOR.
BU KONUDA NE YAPMAYIM?