Ynt: Çiftçi, Biçerdöverci, Balyacı, Hayvancılıkla uğraşan ne yapsın?
Şube Müdüründen aldığım ama etik olmadığı için buraya yazamayacağım cevap beni çok şaşırttı ve üzdü, sinirlerim alt üst oldu. Ben de kamuda çalışan bir vatandaşım. Kesinlikle bilgi almak için gelen vatandaşları herhangi bir şeyle itham etmiyorum. Yazık çok yazık.
Çağrı link=topic=62578.msg705449#msg705449 date=1361363166' Alıntı:Bilgi için teşekkür ederiz ancak bireysel başvuru yapmanın dikkate alınmayacağını düşünüyorum.Mümkün olduğunca fazla dilekçe aynı anda teslim edilirse daha yararlı olur diye düşünüyorum.Ben de son düzenlemeleri yapıyorum taslak bir dilekçe hazırladım,onu buraya koyacağım.Üzerinde mutabık olursak yeni bir konu açalım,oraya dilekçe örneğini koyalım.Üyelerimiz burdan dilekçeyi bastırır ve dağıtabildiği kadar dağıtır.Sessiz kalmak çözüm değil yarın birgün biçim zamanı geldiğinde zararını hepimiz çekeceğiz.Ben de ufak bir araştırma yaptım bu sadece ankarayla sınırlı kalmayacakmış.
Şube Müdüründen aldığım ama etik olmadığı için buraya yazamayacağım cevap beni çok şaşırttı ve üzdü, sinirlerim alt üst oldu. Ben de kamuda çalışan bir vatandaşım. Kesinlikle bilgi almak için gelen vatandaşları herhangi bir şeyle itham etmiyorum. Yazık çok yazık.