Çift Çeker Traktör Alcam. Yardım..

Ynt: Çift Çeker Traktör Alcam. Yardım..

ben 1 yıldır japon malı kubota m8540 kullanıyorum tavsiye ederim... guvenilir sağlam ve buyuk bi marka..

herkez kendi bindiğini tavsiye etmiş :) bende td80d plus diyorum ozaman yakıt az 4-12 seri1 ile çeker. toprağına göre 2 takviye 3 e düşer en az. ama alırsanda ithal al derim. tl 100 vs. ok-*-s

bilader m8540 al arkaana bakma hepsindende hesaplı yerli markalar olmuş 80 bin zaten kubota bayii ilk traktörü hesaplı verecek bu fırsatı kaçırmayın götrün tarlanızda deneyin deneme traktörüde onlarda

herkez kendininkini iyi dimiş ya ne oolmuş böyle abi bnce sen fiyatlarını bir çıkar sonra etrafınızdaki servisleri ustaları parçası bol olan yakıtı uygun olan en sonda komsuya bakmakta fayda var en cok hangi marka var memnunlarmı felan 1 kere alacağım diyorsanız böyle yapın ha bn 2 sene sonra satar yenisini alırım diyosanız nh alın piyasası iyidir pek değer kaybetmez

80 85 bg arası size yerli olrak nh den td80 ile td85d yi önerebilirim. eğer avrupa düşünürseniz gene nh den t5040 ı önerebilrim...
( şuan t5000 sersindede fazlaca indirm var) bunlar tuzlu gelirse tümosandan 8085 i önerebilrim. mf aklınızdan geçiyorsa eğer. 3645 i önerebilrim.