Çevremde alınan& satılan son TRAKTÖR

Silindir hacmi , 4500 ccden küçük traktörler gerçek gücü veremiyor.hp olarak aşşa yukarı aynı , belliki memnun kalınmamış, bi ara, beygir katana beygiri muhabbeti vardı.same silver 110 cc küçük , 85 hp5720 benim traktör kadar iş yapamıyor, işte bu sebepten , alınabilecek traktörde 4500 cc aranılan özellik bir de tls .

Silindir hacmi , 4500 ccden küçük traktörler gerçek gücü veremiyor.hp olarak aşşa yukarı aynı , belliki memnun kalınmamış, bi ara, beygir katana beygiri muhabbeti vardı.same silver 110 cc küçük , 85 hp5720 benim traktör kadar iş yapamıyor, işte bu sebepten , alınabilecek traktörde 4500 cc aranılan özellik bir de tls .
Bizim NH TR6.120 4500 cc, yırttık sayılır :)

Konuş arkadaşım konuş, sen konuştunda ben ne zaman dinlemedim?

Sen istersen konuşurum, Fuat kardeşim. Traktörlerin ikiside aynı kişinin. T5 115 Hi-Lo da ki pulluk; ağır, traktörü tutuyor denen 18 numara ALPLER. TR6.120’de ki pulluk; hafif, traktörü arkadan itiyor denen parçalanmasıyla: ünlü 16 numara!..

Son düzenleme:
Sen istersen konuşurum, Fuat kardeşim. Traktörlerin ikiside aynı kişinin. T5 115 Hi-Lo da ki pulluk ağır, traktörü tutuyor denen ALPLER. TR6.120’de ki pulluk hafif traktörü arkadan itiyor denen parçalanmasıyla: ünlü!
Bunun bi açıklaması var mı sence?
Benim görüşüm komşu traktörlerinin durumu, yüksek hpli düşük cc li traktörlerin çekiş problemi,

Bunun bi açıklaması var mı sence?
Benim görüşüm komşu traktörlerinin durumu, yüksek hpli düşük cc li traktörlerin çekiş problemi,

Doğru anladıysam, yazdığına göre; “yüksek beygirli, düşük motor hacimli traktör çekiş problemi yaratır”
Yalınız video da 4500cc 112 HP TR6.120, 3400cc 112 HP T5.115’e yetişemiyor.
Üstelik TR6.120’nin arkasında daha hafif ve küçük pulluk olmasına rağmen.

Doğru anladıysam, yazdığına göre; “yüksek beygirli, düşük motor hacimli traktör çekiş problemi yaratır”
Yalınız video da 4500cc 112 HP TR6.120, 3400cc 112 HP T5.115’e yetişemiyor.
Üstelik TR6.120’nin arkasında daha hafif ve küçük pulluk olmasına rağmen.
Onda bi iş vardır ,gaz vermiyordur, t5 kullanan sensin , birde tr6120 nin koltuğuna binersen aradaki farkı söyleyebilirsin.O ilk yorumu yazmadan önce BATIR ın motoru hariç yazcaktım iki saniye sonra aklıma geldi kusura bakma arkadaşım[emoji4]

Onda bi iş vardır ,gaz vermiyordur, t5 kullanan sensin , birde tr6120 nin koltuğuna binersen aradaki farkı söyleyebilirsin.O ilk yorumu yazmadan önce BATIR ın motoru hariç yazcaktım iki saniye sonra aklıma geldi kusura bakma arkadaşım[emoji4]

Videoda ki T5 benim değil. 2 traktör de aynı kişinin. Evet yer Tokat ama bende tesadüfen gördüm videoyu YouTube’de. Kusur yok zaten kardeşim. Belgelerle konuşurum. Her şey ortada.

Videoda ki T5 benim değil. 2 traktör de aynı kişinin. Evet yer Tokat ama bende tesadüfen gördüm videoyu YouTube’de.
T5 kullanıcısın demek istedim, t5 elecom.alan biri lazer yapamadı , 300 saatte verdi 6120 aldı, piyasaya çalışan biri, oda 6120 iyi diyor, en iyisi direksiyona binmek, ama 6120 üstün bi traktör 6000 kg geliyor, fakat şu açıdan sana katılırım o ağırlığa o hp az.

TR6.130 da olsa ne değişiyor.Pulluk ayarlarından olur.
Çeki merkezini bulması lazım gelir.

Lazer tesviye farklı bir olay. En son 90 dekar tarlamızı J.D.5105M 3 m. Lazer tesviyeyle çalıştı. Canavar gibide çekiyordu. Çekmemek ayrı memnun kalmamak ayrı bir olay. T140 Auto Command alsaymış daha iyi çeker diye düşünüyorum. Bu konu daha çok mesaj götürür. Ben ufaktan kaçar. Herkese hayırlı bol bereketli üretimler dilerim.

Resimler ve ekler

• Screenshot_20200115-233211_Drive.jpg
    Screenshot_20200115-233211_Drive.jpg
    888.5 KB · Görüntüleme: 83