1 ay önce 130 bine tt50 alındı 0 alan kisi bugun 205 bine ilana koymus liste fiyati 160 bin simdi biz kendi kendimizi düdüklüyoz
3 ay sonrasına teslim günü verilmiş.Erkunt 110 satın alınmış ama teslim alındı mı, alınmadı mı ?
Toplayıp yurt dışına yolluyorlar ırak iran sudan vs gibi ülkelere hindistan euro 2 oldukları için ırak 54c ufak traktörleri çok alıyordu fiyatların artma sebebi rakiden 240la iş yapanlar 2 bazıları 3 traktörleri var buda etkiliyor 200dölüm yeri olanda dahil 2 traktör var köyde genç kalmadı evlenende şehire kaçıyor büyük ve 2 traktörle iş yapıyorlar 3 traktör olan varBence satmak istemiyor kimse. Şuan alan karlı satan zararlı
Cemal, niye parayı basıp almadın ki?2 ay önce 200 bine almadığım 2015 td75d 1000 saatteki traktora şimdi 375 bin istiyor ve ilandan kaldirdi satmiyorum diyor
Babam karşı cikti abiCemal, niye parayı basıp almadın ki?
Seni caydıran, isteksizleştiren neydi?
Bizde de 70 lik 2010 lüks vardı 110 haşmet için 3 ay sonra teslim 2022 modele 320 bin fark dedi 2021e 300 fark alırdım ama o kalmadı dedi sizin nasıl oldu arada ki hesap bizim traktörü 145 e sayı 445 2021 in liste fiyatıydı aynı yerden almışız aynı kişiden ben oluyorsa iptal etmeyi düşünüyorum ama doğru yaparım yanlış mı bilmem bu fiyata anlaştığımızda dolar 13.90 dı3 ay sonrasına teslim günü verilmiş.
100 lüğe teslim tarih verilememiş ondan dolayı 110luk almış kendisinde 70liği vardı2008 model olmalı hiç arıza yapmadı300dölüm tek traktör ile işliyor
FiyatlarGürcan kardeşime Kocaelinden MC CORMICK C75MAX
traktor satın aldı.Bende Traktoru bulmasında yardimci olmaya çalistım.I nsallah Rabbim kimsenin yuzunu kara cikarmaz.
2007 model
Orjinal 2980 saatte.
Fabrika çıkıcı 4 lastik orjinal MICHELIN.
Orjinal kabin klimalı.
Rabbim herkese nasip etsin .
Bu traktörün aynısı hafta sonu Çorum traktörcüler sitesinde vardı.Gürcan kardeşime Kocaelinden MC CORMICK C75MAX
traktor satın aldı.Bende Traktoru bulmasında yardimci olmaya çalistım.I nsallah Rabbim kimsenin yuzunu kara cikarmaz.
2007 model
Orjinal 2980 saatte.
Fabrika çıkıcı 4 lastik orjinal MICHELIN.
Orjinal kabin klimalı.
Rabbim herkese nasip etsin .
Kaça tuttuklarını bilmiyorum yüz yüze görüşemedim fuar için indirim yapmışlar zam geşecek demçşler 90binBizde de 70 lik 2010 lüks vardı 110 haşmet için 3 ay sonra teslim 2022 modele 320 bin fark dedi 2021e 300 fark alırdım ama o kalmadı dedi sizin nasıl oldu arada ki hesap bizim traktörü 145 e sayı 445 2021 in liste fiyatıydı aynı yerden almışız aynı kişiden ben oluyorsa iptal etmeyi düşünüyorum ama doğru yaparım yanlış mı bilmem bu fiyata anlaştığımızda dolar 13.90 dı
işte o zam gelecek mi acaba aynı gün aldık motoru dolar 13.90 dı haftasonuydu zaten kur oynamıyordu dolar artacak diye bide yenil yıl farkı olacak diye zam gelecek demişti bana da o rakamı ama bırak artmayı aksine dolar düştü zamdan önce alalım ucuza gelsin derken pahalıya mı aldık acaba diyorumKaça tuttuklarını bilmiyorum yüz yüze görüşemedim fuar için indirim yapmışlar zam geşecek demçşler 90bin
Zararın olmaz dahada artarişte o zam gelecek mi acaba aynı gün aldık motoru dolar 13.90 dı haftasonuydu zaten kur oynamıyordu dolar artacak diye bide yenil yıl farkı olacak diye zam gelecek demişti bana da o rakamı ama bırak artmayı aksine dolar düştü zamdan önce alalım ucuza gelsin derken pahalıya mı aldık acaba diyorum
Yan köyden biri geçen harmanda almıştı TR5.100,460.000 tl ye anlaşmıştı daha traktör gelmedi.800 bin de pahalıymış Jd 6100M e 900 bin istiyorlardı.Komşumuz 2015 model 3000 (?) saatteki TD75D'yi verip, sıfır TR5.100 EC aldı. Nisan zammı gelmeden önce 800.000 TL'ye mal etmiş.