Ynt: Ceviz Hasadı Budur
Benim elle tutup, gözle gördüğüm, daha dogrusu yediklerim icinde en pahalı 'pikan ceviziydi'. 80 lira kabuklu, 130 lira içinin kilosu.
Gözle görmediğim de en pahalı agac meyvasi, Kopi Luwak denen, kedi bokundan yapılan bı kahve. O da bildigim 350-400€ falandi.
Kilosu 1.000.000 olan? Hiçbir Sey gelmiyor keza Altın ' ın kilosu 80-85 bin lira civarında.
Bahsettigin seyin 1 kilosu ile yaklaşık 12 kg altın alınabiliyor.
Hermiyas link=topic=80795.msg959730#msg959730 date=1421654907' Alıntı:@UÖZKAN.77 paylaşım teşekkürler, yaklaşık 6-7 yıldır bildiğim firma bu, Dünya ' da kültüre alınmış ağaçların mewye tarımı konusunda en büyük çiftlikler ABD California we Awustralya ' dadır...
sebazios DeHLiZ ofas ORION ENES4422 stulu maygun10 yazdıklarınıza tamamen katılıyorum lakin sizin fark ettilerinizi bizim sistemdekilerinde fark etmesini diliyorum...
Bilin bakalım değeri tam 1.000.000$ soru ülkemizde ağaçta yetişen en pahalı ürün nedir?
Bilin bakalım bu ağacı kültüre alarak full mekanize yetiştiren Dünya ' daki en büyük tek çiftlik nerededir?
Bilin bakalım bu ağacı kültüre alarak mekanize tarımını ülkemize kazandırmak için, Türkiye ' de proje yazıp istediği araziyi dewletten bulamayan we hala arazi arayan kimdir?
Benim elle tutup, gözle gördüğüm, daha dogrusu yediklerim icinde en pahalı 'pikan ceviziydi'. 80 lira kabuklu, 130 lira içinin kilosu.
Gözle görmediğim de en pahalı agac meyvasi, Kopi Luwak denen, kedi bokundan yapılan bı kahve. O da bildigim 350-400€ falandi.
Kilosu 1.000.000 olan? Hiçbir Sey gelmiyor keza Altın ' ın kilosu 80-85 bin lira civarında.
Bahsettigin seyin 1 kilosu ile yaklaşık 12 kg altın alınabiliyor.