Arkadasim oncelikke kuruyami ekeceksin suluyami ?Arkadaşlar ilk defa çerezlik ayçiçeği ekimi yapacagım. Tohumun cinsi nereden temin edebilirim ve tarımı hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Arkadasim oncelikke kuruyami ekeceksin suluyami ?
Kuruya ekeceksen şans işi rabbim verir yağış iyi olursa olur yoksa yaptiğın masraf boşa zarar edersin
Suluya ekeceksen bisey diyemem
Tohumu alim yapan tuccarlarlardan alabilirsin veya tadim kuru yemisle irtibata gec oklardada mevcut tohum satisi
İnegöl yada denizli çivril tarafinda arkadasiniz varsa ordada guzel tohumlar var fazla gubre istemez 20 kg altina 20 kilo ustune olmak sartiyla yeterlidir ekim araligi ben genellikle 19 cm ekiyorum capada seyrelttiririm işciye 40/50 cm olur bu anlattiklarim sulu tarim icin bu arada ekim oncesi ot ilaci atman gerek kurumle karistirip ekimi yaparsin bide alt gubreyide ust gubre ile birlikte at ben genellikle 20 kg şeker atarim 20 kg 20.20 ust gubreyi ekimde atmamin nedeni ise cikisi iyi okuyor ama şeker onerrim tarlan zayif olursa ilk suda 20/25 arasi üre atabilirsin
Ben kuruya ekecem gübreleme tavsiyeni uygulayacağım.peki tohumun cinsi varmı Yozgat'ta ekecegim?Arkadasim oncelikke kuruyami ekeceksin suluyami ?
Kuruya ekeceksen şans işi rabbim verir yağış iyi olursa olur yoksa yaptiğın masraf boşa zarar edersin
Tohumu alim yapan tuccarlarlardan alabilirsin veya tadim kuru yemisle irtibata gec oklardada mevcut tohum satisi
İnegöl yada denizli çivril tarafinda arkadasiniz varsa ordada guzel tohumlar var fazla gubre istemez 20 kg altina 20 kilo ustune olmak sartiyla yeterlidir ekim araligi ben genellikle 19 cm ekiyorum capada seyrelttiririm işciye 40/50 cm olur bu anlattiklarim sulu tarim icin bu arada ekim oncesi ot ilaci atman gerek kurumle karistirip ekimi yaparsin bide alt gubreyide ust gubre ile birlikte at ben genellikle 20 kg şeker atarim 20 kg 20.20 ust gubreyi ekimde atmamin nedeni ise cikisi iyi okuyor ama şeker onerrim tarlan zayif olursa ilk suda 20/25 arasi üre atabilirsin
500 dönüm ekecegim iç Anadolu'da ekecem için bu çeşit verimli olur mu ve fiyatı ne kadar?İnegöl beyazı bizde tohumluk var kaç dekar yeriniz var?
Çok iyi olur hocamBen geçen sene İnegöl'den aldın meyve sebze halinin arkasında bir dükkandı adı aklıma gelmedi. Ama kendi şehrinizde kuru yemişçierle falan irtibata geçin en olmadı ben o dükkanın ismini bulayım görüşün belki kargo ile gönderebilirler.
Yozgatta kırşehirde tanidiklarimiz vardı arkadasim kıraca ekeçeksen o kadar fazla ekme beyaz inegöl ek kırac fiyati dusuk gider biz suluyu 4000 ile 5700 arasi verdik bu sene malin kalitesine gore gider ama kuruda çekirdek isine fazla bel bağlama derim suluma imkanin varsa suluya ek pancardan kat ve kat fazla kazanirsin bancar kadar kulfetli değil suyu az gubresi az ama sana kuru tarimda hic bir garanti veremem bide kuruya ektiginde mibzeriyin buyuklugune gore 3 bos bir dolu arasina kaz ayagi girecek sekilde ekmelisin500 dönüm ekecegim iç Anadolu'da ekecem için bu çeşit verimli olur mu ve fiyatı ne kadar?
Buralarda kirakkaleden Kırşehir den gelip ekiyorlar bu sene bende ekmeyi düşünüyorum. Tarlada ölçtüm 170 sıra arası 35 sıra üstü ekmislerdi ve verimde gayet iyiydi.arasinada dediğin gibi kazayağı çekiyorlarYozgatta kırşehirde tanidiklarimiz vardı arkadasim kıraca ekeçeksen o kadar fazla ekme beyaz inegöl ek kırac fiyati dusuk gider biz suluyu 4000 ile 5700 arasi verdik bu sene malin kalitesine gore gider ama kuruda çekirdek isine fazla bel bağlama derim suluma imkanin varsa suluya ek pancardan kat ve kat fazla kazanirsin bancar kadar kulfetli değil suyu az gubresi az ama sana kuru tarimda hic bir garanti veremem bide kuruya ektiginde mibzeriyin buyuklugune gore 3 bos bir dolu arasina kaz ayagi girecek sekilde ekmelisin
Arkadasim oncelikke kuruyami ekeceksin suluyami ?
http://www.abgenternasyonel.com/ilac.php?dilkod=TR&ilacid=18&kat=best-tref-48-ecHocam ekim öncesi hangi ot ilacını kullanıyorsun. Kullanımını yazar mısın
http://www.abgenternasyonel.com/ilac.php?dilkod=TR&ilacid=18&kat=best-tref-48-ec
Ekim oncesi gubreleri atarım dönume 50 littre su dusecek sekilde 1 litre 5 donume gider ilacin ilaci fazla kullanirsan cikis sirasinda sakatlik yasarsin merdaneli kurum ile iyce karistirirsin hazirladigin yeri birkac gun sonra ek biz elimizden geldigince nisan yağmurlarina denk getirmeye calisiriz ilac daha iyi calisir
Yetişmez suluda enson mayıs sonu oda tam doldurmuyor icini doldurmadigi icinde hektosu yani doluluk orani az oldugundan para etmiyorArkadaslar bu cerezligi 1 temmuzda eksek 15 ekime felan yetisirmi yer kirsehir
Saolasin usta boyle deneyen kisilerden bilgi almak iyi oluyor ozaman yaglik cekirdek hada yem bezelyesini arastirayimYetişmez suluda enson mayıs sonu oda tam doldurmuyor icini doldurmadigi icinde hektosu yani doluluk orani az oldugundan para etmiyor