Almadım daha, bir dolandırıcılık hikayesi bildiğiniz gibi değil anlatayım da haberiniz olsun.
Aydın Söke den Cihan Karadağ traktör de bi ilan gördüm
https://www.sahibinden.com/ilan/is-...5.115-common-rail-motor-ithal-892909843/detay aradım konuştum traktörün saatini bana 1700 saat dediler neyse konuştuk anlaştık bindik arabaya 500km 6 saat yol gittim vardım birde ne görsem traktör 2500 saatte ve tecavüze uğramış ilandaki traktör ile yakından uzaktan alakası yok ilandaki traktörün. Cihan bey ile görüşmeye çıktım traktörden haberi yok ben sorunca incelemeye başladı. Traktörün serviste volan'i debriyaji, şanzımani, defransiyeli, kovanları, Kuyruk mili vs değişmedik sökülmedik yeri kalmamış. Servisi aradım telefon ile dedim bunun götü sökülmüş ben sökmedim haberim yok dedi. Başka büyük bi servisi aradım bunların garanti kapsamında Kuyruk milinden sorunu varmış defransiyeli bundan dolayı aciliyormu dedim yok abi öyle bişi dedi. İşin sonunda Cihan Karadağ bey bu traktörü kaçırmamam gerektiğini bu traktörün çok iyi bir traktör olduğunu defalarca anlatıp beni iknaya çalıştı ben de teşekkür edip hakkımı da haram edip oradan ayrılıp memlekete geri döndüm.
Bütün hakkım hukukum herşeyim Cihan Karadağ a haram zıkkım olsun.
Bu adamdan alışveriş yapacak arkadaşlara da ciddi uyarımdır aman !