Bugünde halaoğlu çelikel sıra bağımsız aldı.umarım 2019da bu sıkıntılar devam etmiyordurBir Çelikel klasiği... Yine tam sıra başına çıkmışken durduk yere bıçaklar üst davlumbaz kapağını yarıp dışarı çıktı. Sonuç 5-6 tane bıçak, komple Volan, taraaklardan birkaç tanesi mefta tahmini 2000 TL masraf var. Artık piyasaya iş yapmayacağım biçerse kendi Mısırı mı biçer çıkarırım makinayıEkli dosyayı görüntüle 40580Ekli dosyayı görüntüle 40581
Aynı şey benimde başıma geldi.Sıfır makinayı tarlada bıçakları bilemek için çalıştırdım ve sizdeki durumun aynısı oldu.Bıçaklar davlumbazı kesti ve bileme taşının önündeki sacı fırlattı.Allah tan bana çarpmadı.Fabrikayla konuştum.Servis değil fabrikadan geldiler yaptılar makinayı.Ama ben hala direniyorum çünkü sıfır makina eski bir makina haline büründü.Halen fabrikayla konuşuyoruz değiştirilmesi için.ŞU BİR GERÇEKKİ ÇELMAK BU MAKİNADAN ÇOK ÇOK İYİYMİŞ.Satıncaya kadar herşeye tamam sonrası yok.Çiftçiyi herzaman soyuyorlar.
Bekir beye facebooktan yazın ilgilenir diye umud ediyorumİlk paylaştığımda garantiliydi ama bu yıl garanti bitti artık yapacak bişey yok kendi mısırımı biçip çıkaracağım makineyi. Piyasaya çalışmak için uygun bir marka değil
Yorum olarak yazın gönderilerinin altınaSalı gününden beri parçayı kargolayacaklar diye bekliyoruz serviste. Gönderdik diyorlar sonraki gün kargoya soruyoruz gelmemiş, arıyoruz bugün çıkacak diyorlar öyle öyle cumartesi yi bulduk. Bugün de gelmezse pazartesiye kalır. Yarım silajı bozulmaya başlamış. Bekir Türkmen e Facebook üzerinden yazdım okumadı.. Birdaha Çelikel in yakınından geçmem. Takas etmek isteyen varsa başka markayla edebiliriz
Salı gününden beri parçayı kargolayacaklar diye bekliyoruz serviste. Gönderdik diyorlar sonraki gün kargoya soruyoruz gelmemiş, arıyoruz bugün çıkacak diyorlar öyle öyle cumartesi yi bulduk. Bugün de gelmezse pazartesiye kalır. Yarım silajı bozulmaya başlamış. Bekir Türkmen e Facebook üzerinden yazdım okumadı.. Birdaha Çelikel in yakınından geçmem. Takas etmek isteyen varsa başka markayla edebiliriz
Bizde 2000 model Tosun silaj makinesi kullanıcısıyız, üflemesi süper, tıra dahi yükler.PZ de iyi makinedir.