Forumu takip edenler görmüştür yeni aldığım çelikel sıra bağımlı silaj makineme dönüş esnasında römorkun teması sonucu makinanın davlumbaz üst kapağı ve volanı dağılmıştı. Serviste 2000 tl harcayarak yaotırdım. Bugün bi akrabanın mısırını biçerken yine aynısı oldu fakat bu defa römork teması yok. Biçtiğim sıradan çıktım diğer sıraya gierken tak diye bi ses geldi ve traktör stop etti. Arkaya baktığımda bıçak davlumbazdan dışarı çıkmıştı. Dümdüz gidiyordum ve römorkun veya başka birşeyin temas etme oasılığı yoktu. Hemen servisi aradım buraya getirin galiba sizin makinada hatalı dedi. Gittiğimde satılan makinaların bazılarında bu problemin olduğunu, davlumbazın sacı ince olduğu için bacanın etkisiyle esnediğini ve bıçağın davlumbazı içeriye çektiğini anlattı hatta şasede kayıklık olabileceğini söyledi. Fabrikanın teknik sorumlusunu aradım makinanın fotoğraflarını istedi ilgileneceklerini söyledi. Servisteyken bi abi geldi ' bunların Allah belasını versin' diye başladı lafa. 3 defa benim yaşadığım sorunu yaşadığını, artık kullanmadığını başka bir marka makina aldığını bol küfürle anlattı.
Bunları makina alacaklara referans olsun diye yazıyorum. 8000 tl makinaya verdim+ 2000tl önceki tamirine verdim daha 100 dekar mısır biçemedim. Firmanın makinanın arkasında durup durmayacağını, makinanın akıbetini burdan paylaşacağım. Çelmak almadığıma çok pişmanım burda herkeste var sorunsuz kulanıyorlar. Zaten benim makinayı gördükten sonra hiç sanmıyorum başka çelikel makina girsin buralara.. yem karma makinasınıda çelikel almayı düşünüyordum fakat kararım değşti
İlk fotoğraf serviste gördüğüm yakın zamanda çıkmış davlumbaz üst kapakları hepsi aynı problemden dolayı çıkarılmış. Bir tanesi sıfır
Bunları makina alacaklara referans olsun diye yazıyorum. 8000 tl makinaya verdim+ 2000tl önceki tamirine verdim daha 100 dekar mısır biçemedim. Firmanın makinanın arkasında durup durmayacağını, makinanın akıbetini burdan paylaşacağım. Çelmak almadığıma çok pişmanım burda herkeste var sorunsuz kulanıyorlar. Zaten benim makinayı gördükten sonra hiç sanmıyorum başka çelikel makina girsin buralara.. yem karma makinasınıda çelikel almayı düşünüyordum fakat kararım değşti
İlk fotoğraf serviste gördüğüm yakın zamanda çıkmış davlumbaz üst kapakları hepsi aynı problemden dolayı çıkarılmış. Bir tanesi sıfır