casejx75c için uygun pulluk

Nasıl topraklar bunlar anlayamıyorum arkadaşlar bizim burda jx100 e 4 lü 12 inc takılıyor ts110 a 4 lü 14 veya 5 Li 12 no takılıyor ölçüler nasıl bu kadar oynuyor john deere 6115r 5 Li 14 takıyorda adım adım gidiyor.

Image1605467861.623337.jpg

Biz 4-12 diye biliyoruz. Ancak ölçümlere göre 4-11 çıktı pulluğumuz. Ustası bile 12 diyor ben anlamadım bu işi. Ama çok rahat sürüm yapıyorum seri 1 ile. Dik rampa olmadığı sürece seri vitesle sürüyorum.

Herşeyden önemlisi hocanında dediği gibi toprak yapısı benim motor 82hp 4 silindir ben 4 12 numara alpler kullanıyom millet kum sürüyo gelsinde bizim burda çeksin o motor o pulluğu [emoji16]
Beklentiniz seri vitesle tarla surmekse zaten 100 luk motor bile takviye de çekiyor pulluğu, mısır yerinde 12 incle nasıl sürüm yapıyorsunuz 14 inç bile tikama yapiyor, düşük viteste çekiyor ama bizim burada 75 lik motorlara 4/14 takarlar

Üstad td 65den memnun oladınmı, jx65c tercih etmeyen sebebi nedir
Ben TD 65 i haziran ayında satmistim ev alma olayı vardı onun için , küçük motorum vardı bugüne kadar onu kullandım tarla sürüm işleri başlayınca traktör almak şart oldu beğendiğim bir traktör dü jxc serisi ya aynı TD 65 yada case jx65c alacaktım herkes caseyi önerdi babada Power sthuttle ve 4 piston oluşu cazip geldi birazda hevesim vardı aldım, daha 30 dekar yer sürdüm şuan ki görüşüm TD 65 hem ağır di hemde 3 pistondu ama şuan için sürümde caseden iyi gibiydi gibi geldi bana casede ki sıkıntı şu lda ve pompa ayarı olmazsa pek çekmez diyorlar ayarlatmayi düşünüyorum ozaman belki farkı olur bakalım

Ben TD 65 i haziran ayında satmistim ev alma olayı vardı onun için , küçük motorum vardı bugüne kadar onu kullandım tarla sürüm işleri başlayınca traktör almak şart oldu beğendiğim bir traktör dü jxc serisi ya aynı TD 65 yada case jx65c alacaktım herkes caseyi önerdi babada Power sthuttle ve 4 piston oluşu cazip geldi birazda hevesim vardı aldım, daha 30 dekar yer sürdüm şuan ki görüşüm TD 65 hem ağır di hemde 3 pistondu ama şuan için sürümde caseden iyi gibiydi gibi geldi bana casede ki sıkıntı şu lda ve pompa ayarı olmazsa pek çekmez diyorlar ayarlatmayi düşünüyorum ozaman belki farkı olur bakalım
Lda ayarını yaptırmanı tavsiye ederim kesinlikle

75 hp motora ağır gelir arkadaş 4lü 11 kullanıyor 12yide çeker kuruda zorlar trakyada 100lüğe dahil 4lü12 kullanan var 160hp micorniğe 5li 12 kullanıyor komşu köylüm zorlanmasın diypr 130luğun pullukları

Kullanmadan salladığımı mı düşünüyorsun acaba bahsettiğim motor ve pulluğu 5 sene kullandım YouTube de nasıl çektiğini izleyebilirsiniz 4-12 kasıyordu en rahat 4-13 de kullandık Trakya’yı baz alacaksak 3-14 çeker orada diğer bölgelerde 4-13 uygundur