Maaşallah maaşallah bereketli olsun
Güzel paylasım Motor güzel videoda öyle kaz ayagının arkasındaki sürgü fazla toprak biriktiriyor bunun bir amacı varmı? ben de aynı şekikde yapıyordum bu sene merdane yaptım kendim hem motor rahat gidiyor hemde tarlata sırt yapmıyor tezeklerde iyi ufalanıyor kolay gelsin
Maaşallah maaşallah bereketli olsun
sağolun
sağol görkem sende video çekiyosun bi yapımcı gözüyle yorum yap bakalım
orası dediğiniz gibi eşya gözü olarak boş bırakılmış
Gösterge paneli sağ kapı direğinde. orayı yakın çekim yapcaktım ama goproyu bağlayacak yer bulamadım
Kolay gelsin.
On numara video abi ne diyeyim dahada geliştirirsin inşallah yalnız vidoların hafif rengiyle oyna daha güzel gözükür, isim yaz veya logo tarzında bişey yap (bağzı Çakallar vidoyu kendisi çekmiş gibi yapıyor çeşitli yerlerde kendi adına paylaşıyor) zamanın varsa ekipmana goproyu bağlayabilirsin mıknatıslı aparatla (google emmiye gopro magnet yazınca çıkar bi fikir verir)
bu tür kalite paylaşımlar çok ilgi görmüyor malesef buralarda...
Merhaba TrakKulüp ailesi sizler için yine bir video hazırladım iyi seyirler...
https://youtu.be/yrk1l37OM_8
Maşallah traktörde kaptanda süper. ama arkasındaki ekipman yakişmiyor
Maşallah çok güzel makina. En çok joystick ten ileri geri özelliğini sevdim çok kullanışlı gerçekten
Maşallah tekrar h.o
hangi çeşit pancarı ekıyorsunuz ve tabangübresi kaç kg atıyorsunuz
Çok güzel çekimler müzik ile uyumlu görkem kardeşin videoları gibi bu da çok başarılı kolay gelsin motorun da maşallahı var videolarin devamlarını bekleriz[emoji4]
Hayırlısı olsun çorlu dan 2.el mi aldınız kaç saatteydi ne kadara geldi ve galeriden mi şahıstanmı ve motorda herhangi bir problem sıkıntı şuanlik varmı..teşekkürler. motor sizin oralı 2 ay önce çorludan aldık geldik.
videoların devamı gelcek tabiki de goproya bi dünya para verdim çekeyimde işte yarasın
Hayırlısı olsun çorlu dan 2.el mi aldınız kaç saatteydi ne kadara geldi ve galeriden mi şahıstanmı ve motorda herhangi bir problem sıkıntı şuanlik varmı..
Hayırlısı olsun iyi para ama bi sıkıntı çıkarmaz motor güzel.2. El volkan galeriden aldık 2012 model 2750 saatteydi. 165+ nakliye 850 tl. Yağını filtresini değiştik bi arıza çıkmadı çok şükür. 70-80 saat kullandım daha
Maşallah. Yeni videolar bekliyoruz artık
Maşallah buğra yeni gördüm videoyu çok iyi prodüksiyon için uğraşmışsın belli Yeni videolar bekliyoruz artık
O makinenin arkasına merdane olsa ilginin kauçuk merdanesi var benim çok hoşuma gidiyor. o tarz bir merdane pancar yeri yatak hazırlarken baya iyi olur
Birde şu ilaçlama makinesinin videosunu atmadın be