Mısır biçerken yanıyordu aynı lamba patlatma çekerken de yanmıştı gaz biraz yükselince yanıyor kaç gazda yapıyorsunuz işlerinizi
1500-1600 devirde
Mısır biçerken yanıyordu aynı lamba patlatma çekerken de yanmıştı gaz biraz yükselince yanıyor kaç gazda yapıyorsunuz işlerinizi
1500-1600 devirde
Resimleri burda
Bu üçlü patlatma yazın kurakta çok güzel iş görür.tarlayı havaya kaldırır
Bu üçlü patlatma yazın kurakta çok güzel iş görür.tarlayı havaya kaldırır
Bakıma gelen usta zora geldiğinde kuyruk milini aç 15 hp artar demişti
Nasıl bir makine almayı düşünüyorsun sıfır ikinci el ne markaYok doğru çok yaktı seneye çift sıra takıcaz o zmm değer traktöre çoçuk oyuncağı geldi tek sıra
Nasıl bir makine almayı düşünüyorsun sıfır ikinci el ne marka
2008 model 2012 de biçime başlamış fimaks var sadece kendi işimizde kullandikBizim burda çelikel marka sıra bağımsız olanı var baktım ağzının yani Mısır alımı yaptığı yer kayışlı kullanan kuvvetli Mısır’da kayış yakıyor diyor tümosan 70 85 miydi yoksa 80 90 mıydı hatırlamıyorum ama traktör 85 hp di bana dedi fimask al o kople şanzımanlıymış sıkıntı olmaz dedi ikinci el temiz bir şey bulursam ikinci el alıcam öyle düşünüyorum
2008 model 2012 de biçime başlamış fimaks var sadece kendi işimizde kullandik
Yedek şafti dahil 23000 lira daha ucuza daha yüksek modelli piyasaya çalışmış yıpranmış makinelerde bulabilirsinFiyat ne diyorsun
Tarla da kullanırken mi açıçaz artım yapıcak
Zorlanınca , olmazda güce ihtiyaç duyarsan alet yada romorkta düşük viteste bu sistem cebinde bulunsun