Himm abi birde bu hidrolik kollari var ya 2 tane bu serilerde 3lu olan varmi 3lu olmasi icin ne gerekiyooSürüngen vites kolu yeri bildiğim kadarıyla la
Farmall c serisi üç tane bildiğim kadarıyla ama serviste üçüncüyü takabiliyorlarHimm abi birde bu hidrolik kollari var ya 2 tane bu serilerde 3lu olan varmi 3lu olmasi icin ne gerekiyoo
Abi biliyomusun servisde ucuncuyu kacparaya takiyolarFarmall c serisi üç tane bildiğim kadarıyla ama serviste üçüncüyü takabiliyorlar
Damper kolunun yanındaki boşluk 3.damper kolu için diğerleride düğme takmak için konulmuş yerler. Biz düğme boşluklarından birine balya makinasının fanını açıp kapatmak için düğme taktırdık.
Yok kardes sormadım bilmiyorumda ama biz o düğme yerine balya mak. Fanını bağladık bide yazın Düğmeli dört çeker taktiracam onun düğmeyi koydururumAbi biliyomusun servisde ucuncuyu kacparaya takiyolar
balyede yakıtı emsallerıne göre nasıl 75liğin
Oluyomu abi 4 ceker dugmeli kacparaya mal olur olur acabaYok kardes sormadım bilmiyorumda ama biz o düğme yerine balya mak. Fanını bağladık bide yazın Düğmeli dört çeker taktiracam onun düğmeyi koydururum
Oluyor kardeşim 750-800 lira ya maal oluyorOluyomu abi 4 ceker dugmeli kacparaya mal olur olur acaba
Emsalleri ile kıyaslama yapmadım ama bir depo ile hasbaylı balyada gezmeli 1300 civarında balya yapıyor.
Yok abicim bizim köyde üç dört kişi yaptırdı sorun olmadı bir senedir kullaniyorlar hatta frene basınca 4 tekerinde freni tutuyor sorun yok yani ☺☺Boş yere elektronik çeki kontrol sistemi olmalıydı.
Yalnız şu düğmeli 4×4 ne iş? Öyle birşey olmazki. Sistem elektro hidrolik değilse biraz zor baskıyı siler.
Yok abicim bizim köyde üç dört kişi yaptırdı sorun olmadı bir senedir kullaniyorlar hatta frene basınca 4 tekerinde freni tutuyor sorun yok yani ☺☺
Bak onu bilemiyorum ama bi ara onla ilgili forum açılmıştı ama sence gerek varmı ben bu zamana kadar hiç kilitleme gereksinimi görmedim battığımizda bile yine gerek duymadimÖyleyse bu 4X4'ü yapan düğmeli diferansiyel kilidini de yapabilir.
Senin makina ne abi[MENTION=75473]kalkan_75[/MENTION] sen gel birde benim zeytinligi gör bana hak verirsin.