Yardımcı olur musunuz[/QUOTE
+ları 4 silindir standart kabin klima tarla kullanımında uygun yakıt kısa olduğu için çift çekere göre kıvrak yapı -leri power shutle yok ELEKTRONİK çift çeker yok birde hidrolik kolları biraz az kaldırıyor
Anladım bizim de aşırı ağır bi işimiz yok sıkıntı olmaz onlardanYardımcı olur musunuz[/QUOTE
+ları 4 silindir standart kabin klima tarla kullanımında uygun yakıt kısa olduğu için çift çekere göre kıvrak yapı -leri power shutle yok ELEKTRONİK çift çeker yok birde hidrolik kolları biraz az kaldırıyor
Anladım abi sağolasın zaten en fazla 600 lt taral takıcaZ bi sıkıntı cıkacağını sanmıyorum zaten1140 kg ağırlığındaki matris armoni yi 13 km boyunca ilçeden köye getirdi.hiç korkma kaldıracağından şuphen olmasın...
1140 kg ağırlığındaki matris armoni yi 13 km boyunca ilçeden köye getirdi.hiç korkma kaldıracağından ßüphen olmasın.
Sayın İskender kaldırma kapasitesi degil yerden yukarı kaldırma seviyesi hidrolik kaldırma gücü zaten yeterli
bu kolların kaldırma yukseklıgını nasıl ayarlattınız ben kendım ayarladım kollardan dırek sokup 2 3 dıs yukarı aldımm suan hıc bır sorun yok ıyı oldu