Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güzel fotolar eline sağlık , yanlış anlama ama çeki konusunda muhtara katılıyorum.arkaya su tankeri falan taktımı baya esneme yapıyor, ben gördüğümü söylüyorum
http://oneils.ca/helper/viewpdf/tar...lbGltaW5hcnlCcm9jaHVyZV9DSUgwODAxMTAwMS5wZGY=
Teker boyutları büyüyünce ot toplamak ve büyük balye taşımak için kullanılıyor, balon lastiğin yük taşıma kapasitesi fazla, konfor için sarsmayan traktör yapmaya çalışıyorlar.Linkte ot toplamaya ağırlıksız kullanılıyor, pullukta 3 25" dönerli kullanılıyor, kesek çiğnemesin, daha büyük ekipmanla motora tam yük verirsek çok yakacaktır.Sürüm hızı 5,5 km/h te, max çeki vitesinde kullanılır.Konfor nitelikli dizayndan dolayı hantal olarak algılanabilir fakat büyük balye istiflerken sarsıntı istenmez.
Hocam konuyu açmış arkadaşlar ıyide daha çok traktörün romork çekisine yogunlasilmis.saka gibi.neyse boşver.
Bu traktörler arıza konusunda nasil acaba.yakit parca motorları nasil hiç yok sanirim sayfamızda.