CASE-İH JX 95 MECBURİYETTEN FANTAZİ..!!!

Ynt: CASE-İH JX 95 MECBURİYETTEN FANTAZİ..!!!

malesef mustafa abi aslında tam gün çalışabilsen iki günlük iş ama öğlenden sonra buzlar çözülüyo bitiremedim bu günde bir iki günlük iş var daha onları ilerleryen tarihlerde artık case hazır bekliyor garajda bu gün senin arkadaşın tarlasının yanından geçtim sıkı tutmuş işleri sürmüş yeri ..
iki traktör birden gitmiyormusunuz Özgür sade Case ylemi sürdün?
benim arkadaşımın tarlalarının yerleri geçenyıl değişti Özgür, geçen yıl oralardaki tarlaları kanola ekmişti buyılda buğday olacaklardı
ama bildiğim kadarı ile ekememişti sonanda ekti ise bilemem.

Ynt: CASE-İH JX 95 MECBURİYETTEN FANTAZİ..!!!

bartu link=topic=60924.msg671728#msg671728 date=1356384002' Alıntı:
iki traktör birden gitmiyormusunuz Özgür sade Case ylemi sürdün?
benim arkadaşımın tarlalarının yerleri geçenyıl değişti Özgür, geçen yıl oralardaki tarlaları kanola ekmişti buyılda buğday olacaklardı
ama bildiğim kadarı ile ekememişti sonanda ekti ise bilemem.
9 lu pek sık kullandığımız bi alet değil mustafa abi o yüzden bir adet var tiller de işlenmemiş anızda pek iş yapmaz diye düşündüm o yüzden tek traktör çalışıyoruz..yerleri değiştiyse bilemem..önceden işlediği yerler sürülmüştü..