Çeki performansı istediğiniz gibi değilse ve duman atma gibi bir problem yoksa. Pompadan kendiniz biraz açın. Bu konunun başlarında gösterdiğim vidayı sıkınJx65 c yakıt çekiş ve bayılma
Çeki performansı istediğiniz gibi değilse ve duman atma gibi bir problem yoksa. Pompadan kendiniz biraz açın. Bu konunun başlarında gösterdiğim vidayı sıkınJx65 c yakıt çekiş ve bayılma
Arkadaşım ben yaptım oldu. Bana bunu tanıdığım pompacı abim tarif etti. Servisin kalfası bile yeni tt4leri bu şekilde ayarlıyor. Şimdi sen ister yap istersen ayara gönder. Fayda kesinlikle olur.Sıkıntı çıkmazmı
İşin ehline yaptırmak her zaman iyidirBayılma ve yakıt düzelirmi
Isin uzmanina yaptirmanizi tavsiye ederim.turkiyede bile her pompaya ayar ceken usta bile istenilen nitelikte ayar yapamiyor siz kendiniz boyle bir ise girismeyin. Ilk once pompanin bozuldugu takdirde pompa fiyatini bir arastirin oyle bu ise girisinBayılma ve yakıt düzelirmi
Vida Pompada. LDA yı ellemenize gerek yokSizin dediyiniz vida lda damı yoksa pompa damı
Sizin o dwdiginiz vida sadece yakıtı açar yakıt açılınca haliyle motor çekişi değişirVida Pompada. LDA yı ellemenize gerek yok
1800 saatte 2014 model 9 baçak kazayağını çekerken bile bayılıyor yakıt çok fazla pullukta 3 lt yakıyor abartısız söylüyorum
İşler yaklaşıyor ağa kaç tur sikicaz vidaları karar vrdinmi [emoji1]Şu vida olayı ile işin hallolur senin olmazsa bak buradaki arkadaşı bul [emoji3] her tur 6 hp ona göre [emoji3]
Arkadaşlar sizler doğru pompacı ya gidin. Madem bana inanmıyorsunuz size söyleyecek bir sözüm yok. Ayrıca her tur 6 hp değilŞu vida olayı ile işin hallolur senin olmazsa bak buradaki arkadaşı bul [emoji3] her tur 6 hp ona göre [emoji3]
Arkadaşlar sizler doğru pompacı ya gidin. Madem bana inanmıyorsunuz size söyleyecek bir sözüm yok. Ayrıca her tur 6 hp değil
Bolgenizdeki toprak yapisini bilmiyorum ama en agir toprak sartlarinda dekara (1000 metre kare) 2 litreyi gecmez 65c. Bu konuyu servisinize iletin. Zor kosullar yok ise iyi bir pompaciya kadar gitmenizi oneririm. Bende 65c kullanicisiyim dekera 1.4 ve 1.6 arasinda.1800 saatte 2014 model 9 baçak kazayağını çekerken bile bayılıyor yakıt çok fazla pullukta 3 lt yakıyor abartısız söylüyorum
Kardeşim pompacı yıllarca sanayide çalışan ve hala devam eden tanıdıklarım var. Konu senin kabul, ancak birbirimize yardımcı olmak degilmi bu sitedeki gaye. Yoksa ben yanlış mı biliyorum.Olay sadece mazottan geçseydin motorlar düz pompa olurdu Mazot açarak adamın 3 litre yakan 5 yakacak hala mazot ayar vidası diyorsun Bilimsel bir konu açıyoruz ispatları ile makina değerleri ile sen gelip 2 vida ile işi çözüyorsun benim konumu kirletme arkadaş git mazot ayarını açmak performans artırmak adına konu aç da izle bakalım ne tepki alacaksın Bilimsel dayanağı olmayan tespitler asılsızdır kulakdan dolma yanlış bildiler vermeyin lütfen