Doğrudur , bu Farmall lari beğeniyorum çok. Yavaş yavaş piyasası olacak herhalde , yaygınlaşıyor. Nasıl memnun musunuz?
Evet çok güzel oldu.Böyle tavda 5 li de gider ama toprağımız çok değişken.Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Case' ye uymuş gibi duruyor...
İskender abi Buda var fiyat şimdiki piyasaya göre çok uygun dün 135 di bugün 145 yapmışlar https://www.sahibinden.com/ilan/is-...-avrupa-2017-model-sifir-gibi-620166133/detayUfuk 1 hafta önce lüleburgaz lanndini bayinde 1 tane farmal 85C ye binip kullandim cok seri makina power shit düğmeli el debriyajı mevcut çok beğendim.gayet güçlü makina bunu rahatlıkla hissedebiliyorsun.75C den herturlu güçlü makina 10 hp. Ile falan kalmaz baya guclu.
Sahibinden.com da ilan mevcut.ve ayrıca saati de çok az daha doğru dürüst rodaj zamanını yapmamış.traktor babaeski minnetler köyündenmiş.yepyeni daha kıpır kıpır.sifir 75c. Almaktansa. Bu 85C. Alinir.
İhtiyacı olana yepyeni makina , bizim birkaç sene sonra 3095 i degistiririz diye umuyoruz ama nasip kısmet tabi. 105 Farmall lar o tarihe kadar epeyce revize ederler. En güzel adaylardan biri olur bizim icinUfuk 1 hafta önce lüleburgaz lanndini bayinde 1 tane farmal 85C ye binip kullandim cok seri makina power shit düğmeli el debriyajı mevcut çok beğendim.gayet güçlü makina bunu rahatlıkla hissedebiliyorsun.75C den herturlu güçlü makina 10 hp. Ile falan kalmaz baya guclu.
Sahibinden.com da ilan mevcut.ve ayrıca saati de çok az daha doğru dürüst rodaj zamanını yapmamış.traktor babaeski minnetler köyündenmiş.yepyeni daha kıpır kıpır.sifir 75c. Almaktansa. Bu 85C. Alinir.
Bizim burada büyük bir çiftçide 3 tane bu tip var pullukları 2011 model sadece 1 i değişmişti.taşa çarpma açısı önemli pim kessede 5 dk sürmez yenilemesi öyle adım başı keser diye birşey yok sanırım.Ön gövdecik bende sordum da 14 numara iyi kapatıyor beğenmezsen öyle al sonradan takılır dedi.bizde mısır ve pancar yok anızda kapatması Avrupa pullukdan geri kalıt yanı pek yok alsak süs olacak gibi.Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan. Bu pulluğa ön gövdecik de takılıyor bende düşünüyorumda pancar altında aşırı sert yerlerde pim kesme olayı nası olur
Bizim burada büyük bir çiftçide 3 tane bu tip var pullukları 2011 model sadece 1 i değişmişti.taşa çarpma açısı önemli pim kessede 5 dk sürmez yenilemesi öyle adım başı keser diye birşey yok sanırım.Ön gövdecik bende sordum da 14 numara iyi kapatıyor beğenmezsen öyle al sonradan takılır dedi.bizde mısır ve pancar yok anızda kapatması Avrupa pullukdan geri kalıt yanı pek yok alsak süs olacak gibi.
Sağol Mehmet.Nerelerdesin şuan?
Babam hep turan kullanmış ben 15 sene turan kullandım arkadas pis yerde çileden çıkarırdı sonra turan yaylı model çıkardı pulluk alcağım zaman arastırdım herkes ünlü dio gittim yaylı ünlü aldım dünya varmış be 2 senedir arkama bakmıyorum tıkama yapmıo güzel devirio yapandan Allah razı olsun
Geçen haftalarda pulluk almadan Alplerin tarla denemesine katıldım.Orada yetkiliyle kulak tipleri hakkında konuştuk.Orada yetkiliye alplerin bütün parça halinde boyandığını ünlünün her parça boyası ayrı ve daha parlak ve bu nedenle ilk bakışda kalite algısının daha fazla olduğunu söledim.O da evet boya da bizden üstün ama biz daha sağlamız dedi.Pulluk üzerinde 10.9 mukavemetli civataları gösterdi her civatası 10.9 mukavemetli ama ünlü de 8.8 dedi.Bende ünlüyü inceledim hakikaten ünlünün yükde olan civatalar haricinde 8.8 .
Civata ve somun kalınlığı ölçü alınarak kalite ortaya çıkmaz O zaman biraz daha kalın civata somun takan başka bir firma daha mi kaliteli oluyor Bence isini en iyi ve yeterli gören neyse onu tercih etmek lazım Ağir ekipman iyi ekipman demek değildir
Otomatiğe göre hafifdir.12 inçde 200 kilo üzerinde fark var.Profil şasenin avantajı nedir
Sağolasın dostum.Anıza Ekim makinası al da seneye benimkileri de ek âºï¸Yeni pullugun hayirli olsun
Kolay gelsin yarin sizin memleketin topraklarinda ekime başliyom
Ekim isini degiştiryom busene son tarimda farkli alanda planlar var [emoji3]Sağolasın dostum.Anıza Ekim makinası al da seneye benimkileri de ek â�ºï¸