Case ih C,U ve A serisi arasındaki farklar

Hepinize iyi günler dostlar yakın zamanda avrupa 90-115 beygir arası servisi kolay bulunanbilen bi traktör arıyoruz, en mantıklı seçenek olarak şuan caseih farmall c serisi karşıma çıktı
fiyat listesinde yukarıya baktıkça u ve a serileriyle karşılaştım yaklaşık 40-50 bin lira civarında daha pahalı, acaba bu üç serinin farkları nelerdir ve farmall c serisini önerirmisiniz.

U ve A serilerinin şanzımanları ağır hizmet tipidir.
C serileri tarımsal şanzımandır.
Çamur ortam olursa traktörler tekerleri çapraza verebiliyor.
Bu sebepten TD110 , batak zeminlerde daha çok rağbet görebiliyor.
Tarla şartlarınıza göre tercih yapmalısınız.

Geçenlerde M, X ve C serisi gördüm.

Bunların farkını detaylı bilen var mı? Hangi seride ne gibi özellikler var? New Holland ta hangisine denk geliyor? Yoksa tamamen farklı mı oluyor?

Geçenlerde M, X ve C serisi gördüm.

Bunların farkını detaylı bilen var mı? Hangi seride ne gibi özellikler var? New Holland ta hangisine denk geliyor? Yoksa tamamen farklı mı oluyor?
Bu seriler New Holland'da ;
Farmall M serisi T5s
Farmall X için iki seri var biri TD5, biri T5Bluemaster serisine denk geliyor
Farmall C serisi ise yeni çıkan T5Dualcommand'e denk geliyor.
Bildiğim kadarıyla hepsi F36 Motor kullanıyor ve motor değerleri aynı.
Özellik farkları olarak göze çarpanlar kabin tasarımı, vites sayıları ve PowerShuttel.
Farmall M ve Farmall X serileri kabin dışında hemen hemen aynı ama C serileri biraz daha üst donanıma sahip elektronik shuttel, electo hidrolik kumanda ve buçuk vitesli olması bakımından vs. vs.

Bu seriler New Holland'da ;
Farmall M serisi T5s
Farmall X için iki seri var biri TD5, biri T5Bluemaster serisine denk geliyor
Farmall C serisi ise yeni çıkan T5Dualcommand'e denk geliyor.
Bildiğim kadarıyla hepsi F36 Motor kullanıyor ve motor değerleri aynı.
Özellik farkları olarak göze çarpanlar kabin tasarımı, vites sayıları ve PowerShuttel.
Farmall M ve Farmall X serileri kabin dışında hemen hemen aynı ama C serileri biraz daha üst donanıma sahip elektronik shuttel, electo hidrolik kumanda ve buçuk vitesli olması bakımından vs. vs.
Özür dilerekten düzeltme yapıyorum TD5 modeline denk olan Farmall X modeli S8000 motor kullanıyor, T5Bluemaster serisine denk gelen F36 motor.
Farmall M modeli de diğerlerine göre arka aksamı daha zayıf kalıyor yağ çıkışları vs. yerli serilerin arka aksamına benzetilmeye çalışılmış.