Merhaba herkese 75C almayi düsünüyoruz 2018 modellerde ne gibi degisiklik yapildigini bilmiyoruz. Her bayi farkli birsey soyluyor bilgisi olan yardimci olabilirse sevinirim
Merhaba herkese 75C almayi düsünüyoruz 2018 modellerde ne gibi degisiklik yapildigini bilmiyoruz. Her bayi farkli birsey soyluyor bilgisi olan yardimci olabilirse sevinirim
Hayırlısı olsun 2017itibariyle arka hidrolik kumanda kolu eklendi ve sağ hidrolik koluna bir adet ek piston uygulandı ayrıca 75c modelinde yağ soğutucu var ama 65C ve 55C de yok sanırım birde akü şarteli eklendi.
65te yok yaşar abi sadece 75te var geçtiğimiz günlerde bölgemizdeki dlg tarım fuarında forumdan iskender abi ile incelemiştim bende meraklıyım ordan biliyorum.Ben onları unutmuşum teşekkürler 75 ve 65'e şanzıman yağ soğutucu eklendi dediler.
Fuarlardan alalım birer tane Gürcan , bende de şimdilik ön niyet var , niyete dönüşür mü bu bilmem sevimli makina liste fiyatları 150 ye doğru gidiyor , çok uçuk rakamlar65te yok yaşar abi sadece 75te var geçtiğimiz günlerde bölgemizdeki dlg tarım fuarında forumdan iskender abi ile incelemiştim bende meraklıyım ordan biliyorum.
Ufuk abi insanoğlu en iyisine layık, hele toprakla güreşen kaynar sıcağın içinde çalışan bizler çiftçiler. Ama her geçen gün kâr marjımız azalıyor ve yıl da yardım etmesse 300kg buğday biçerek biz güzel para kazanamayız ki yüksek faizli 150bine traktör alalım. Dededen babadan da kalmamış uçsuz bucaksız araziler, umutsuzluklar için yinede üretmeye mecburuz ki toprak ana doyuruyor karnımızı. Yinede belki nasip olur bizede klimalı sunroflu bir traktör, ulaşılması imkansız değil hayallerimiz.Fuarlardan alalım birer tane Gürcan , bende de şimdilik ön niyet var , niyete dönüşür mü bu bilmem sevimli makina liste fiyatları 150 ye doğru gidiyor , çok uçuk rakamlar
65te yok yaşar abi sadece 75te var geçtiğimiz günlerde bölgemizdeki dlg tarım fuarında forumdan iskender abi ile incelemiştim bende meraklıyım ordan biliyorum.