Değerli arkadaşlar ,
Kargoyu bugün itibari ile teslim alabildim. Kargo firmalarının durumu malum. Yine de mng kutuya sol alttan bir miktar hasar vererek getirmeyi başarmış. Ben il deposundan gittim aldım. Kargo bir süre Aktarma merkezinde takılı kaldı. Sonra direk şubeye gelmiştir diye mesaj geldi. Şube depoda dedi vs. Az önce MNG müşteri hizmetleri aradı. "Talebiniz için aradık. kargonuzun en kısa zamanda teslim edilmesi için gerekli görüşmeleri yapıyoruz" falan derken . Ben dedim ki kargoyu aldım. Sistemde görünmüyor dedi. Ben kargoyu almışım eve getirip kurmuşum
Neyse, henüz çalıştırmadım ama makina kalite açısından güzel duruyor. Süreç tamamlandığına göre firma ismi verebilirim. Ürünü Enbahçe'den aldım. Yaklaşımları ve esnaflıkları çok iyi bir firma. Fiyatta uygundu. Kendileri ile ilgili olmayan aksaklıklar için bile çözüm üretip memnuniyet sağladılar. Öyle ki; kargo paketini hafif hasarlı görünce aradık. Sorumluluk bizde eksik-hasarlı parça varsa hemen bildirin gönderelim dediler. Diyebilirsiniz ki "ne övdün arkadaş!" Bu süreçte o kadar çok bayii, üretici, online satıcı ile görüştüm ki, pazar araştırmacısı gibi oldum. Yoksa firmanın kapısının önünden geçmişliği yoktur.
Makinayı çalıştırıp çapalama çapa yaparken de video vs çekerim. İlerde bir arkadaşın işine yarar belki.
Tüm arkadaşlara, hayırlı olsun dileklerine, tavsiyelerinize çok teşekkür ederim.