link atar mısın ağabeyBeyler yutoupta tuncay kaygun var adam cadirda besicilik yapiyor tum her konuyu anlatmiş onu inceleyebilirsiniz
link atar mısın ağabeyBeyler yutoupta tuncay kaygun var adam cadirda besicilik yapiyor tum her konuyu anlatmiş onu inceleyebilirsiniz
link atar mısın ağabey
paylaşımlarını bekliyoruzKOP ile çadırda mutlu koyunlar projesi kapsamında hak ettiğimiz 30*8 koyun çadırımızın ve 6*4 çoban çadırımızın kurulumu bu ay içinde yapılacak,zemin dolgusunu hazırladık bekliyoruz.
gerekmiyor diye biliyorumÇadırlar için imar ruhsatı gerekiyor mu bilgisi olan varmı
Hayırlısı olsun allah kazasız belasız zararsız kullanmayı nasip etsin hoşuna gitmedi mi acaba konuşmandan onu anladım.Ekli dosyayı görüntüle 50102Ekli dosyayı görüntüle 50103Ekli dosyayı görüntüle 50104Ekli dosyayı görüntüle 50105
20*8 metre Çadırı yaptırdık iyimi olur kötümü olur bakacaz
bende düşünüyorum çadır kullanmayı fakat bir türlü güvenemiyorum maliyetleri çok ucuz mevcut yerimi büyütmeyi de düşünüyorum bilmiyorum kararsız kaldık kullanınca içerde terleme olacak mı koku durumu ne olur havalandırmaları nasıl tekrardan yazarsan sevinirimÖncelikle teşekkürr ederim
Köyde Bir kaç kişi yaptırdı babam dedem beğendi geçen seneden devlet desteği başvurusu yapanlar geçen hafta onlarin yapılışını görünce aniden den bir kararla yaptıralım dedik zaten çardaklar sıkı oluyordu baskasininkini de kullanıyorduk
Önallar çadır 10 yıl garanti veriyorlar yaptıktan sonra begenmeyince sokup gideriz parada almayız dediler
Biz 20*8 yaptırdık 17 bin e
20*10 u da 28 dediler
Suanlik kullanmıyoruz daha dün kuruldu kenarlarını kapatınca kullanıma hazır olur
Gözlem olarak çok büyük kolaylık desem yeri eldegmeden 5-6saatte hazırlanıyor biraz uzun yazdım kusura bakma
bende düşünüyorum çadır kullanmayı fakat bir türlü güvenemiyorum maliyetleri çok ucuz mevcut yerimi büyütmeyi de düşünüyorum bilmiyorum kararsız kaldık kullanınca içerde terleme olacak mı koku durumu ne olur havalandırmaları nasıl tekrardan yazarsan sevinirim
bir kaç görsel atar mısınız hangi ölçülerde çadırınız kaç hayvan bakıyorsunuzBüyükbaş için 2018 den beri kullanıyorum gayet memnunum
Ben kaz işi için çadır aldım 7x14 ortadan direkli model sıfırı 13 milyar 6.5 a aldim ikinci el bi tavukcu batmış da ondan aldım kurulum dahil 15 e geliyordu ben kurulum nakliye 7 ye bitirdim
140m²yeter 20*7Arkadaşlar 100 koyun ve kuzuları İçin kaç m2 almak mantıklı ? Yemi düşündüğümüz içim 200 m2 yeterli gelir mi?