Selamun aleyküm 3.4 aylik buzaga satın alarak besleyip satmayı düşünüyorum sizce bu işin artisi eksisi nelerdir para kazsnabilirmiyim
Kaç binliraya alabiliyorsun daha önce hayvancıĺık yaptın mı..Selamun aleyküm 3.4 aylik buzaga satın alarak besleyip satmayı düşünüyorum sizce bu işin artisi eksisi nelerdir para kazsnabilirmiyim
Ben sütten çıkmış alıyorum, süt içen alıyorum bakıp büyütüp besiye çekip kestiriyorum.Selamun aleyküm 3.4 aylik buzaga satın alarak besleyip satmayı düşünüyorum sizce bu işin artisi eksisi nelerdir para kazsnabilirmiyim
Araştırıyorum ortalama 2500 lira felan buzağı fiyatı 25000 lira param var 10buzagi alırım besleyip satarım diğer şekilde 2 tane inek anca alınır o paraya onlada pek birşey kazanılmaz ilk etapta bu şekilde deneye cem eyer düşündüğüm gibi olursa sayıyı artiracamBen sütten çıkmış alıyorum, süt içen alıyorum bakıp büyütüp besiye çekip kestiriyorum.
Olur neden olmasın.
Mantıklı almak lazım.
Aman kardesim sana tavsiyem disi buzagi al dananin yediginin yarisini yer tohumla 5 ay bak suan piyasasi 10 11 merayada gelir kuspeyle yarmaylada olurAraştırıyorum ortalama 2500 lira felan buzağı fiyatı 25000 lira param var 10buzagi alırım besleyip satarım diğer şekilde 2 tane inek anca alınır o paraya onlada pek birşey kazanılmaz ilk etapta bu şekilde deneye cem eyer düşündüğüm gibi olursa sayıyı artiracam
Bende o şekilde düşünüyorum bir kısmını dışı alıp tohumlayip satarım satilmazsa kendim sütü için evde bırakırım yavrusunu alirimAman kardesim sana tavsiyem disi buzagi al dananin yediginin yarisini yer tohumla 5 ay bak suan piyasasi 10 11 merayada gelir kuspeyle yarmaylada olur
Ben kendimden söyleyeyim.Benim sıkıntım hastalık ve iğne ilaç masrafı nasıl olur onu bilemiyorum şuan yem olarak 10 ton arpa ve saman var elimde diğerlerini para ile alacam mecbur