burtarım 2010 tümosan standı (benden)

Ynt: burtarım 2010 tümosan standı (benden)

arkadaşlar ben anlamıyorum. tümosanda nasıl bir araştırma - geliştirme mantığı var. o kaportaya nasıl tüm amirler onay verip üretime geçmiş hayret doğrusu. eski tiplerine özellellik katsalar, sağlam yapsalar, hidrolikleri falan düzeltseler, şanzıman değişse şimdiye çok daha fazla tutmuştu, çok daha fazla satış yapmışlardı.

mustafagursacli link=topic=35381.msg352062#msg352062 date=1299256621' Alıntı:
arkadaşım paylaşım için teşekkür ederim ( neden hiç bir motoru makinan da anlaşılan kaliteli iken tam çekmedin yarısını tekeri çıkmamış çıksaydı albüme koyacaktım ama nasip)
yorumun için sağol benbu fotoğraf çekme işlerinde biraz acamiyim :D birde fuar çok kalbalıktı bunları bile zarzor çektim.ama inşallah seneye nasip olurda gidersm daha güzel fotolar çekmeye çalışırım.

sayman link=topic=35381.msg352094#msg352094 date=1299259054' Alıntı:
yorumun için sağol benbu fotoğraf çekme işlerinde biraz acamiyim :D birde fuar çok kalbalıktı bunları bile zarzor çektim.ama inşallah seneye nasip olurda gidersm daha güzel fotolar çekmeye çalışırım.

yok bea resimler gayet başarılı :) sadece bi kaç tanesi acık kaymış :) olsun iyi , güzel :) emeğin için teşekkürler

sayman link=topic=35381.msg352094#msg352094 date=1299259054' Alıntı:
eyvallah kardeş gerçekten açılar mükemmel ama sadece tam alamamışsın bende bir çok resim var ama hepsinde traktör içindedir yoksa altın olsa kopyalamam fotoğrafta derinlik çok önemlidir...........belki ilerde işine yarar

ya arkadaşlar beğenmediniz ama sizce nasıl yapacaklardı akıl üretelim kendi kafamızda çözüm bulalım önemli olan iç güzelliği çekişi yakıtı iyi olsun da tipi bişeye benzemesin erkuntun ilk tipleride bir şeye yaramaz çok aşırı masum ama çoğu kişi memnun ...... yüzü güzele doyulur ama içi güzele doyum olmaz derler atalar eeee traktörlerde bizler için nazlı bir çiçek değilmi......