bunlardan anlıyan varmı

Ynt: bunlardan anlıyan varmı

denildiği gibi test traktörleri olmalı belli bir hız ile duvara çarptırabilirler belli yükseklikten aşagı düşürebilirler kafa kafata çarptırabilirler öndeki romorkta çarptırbilirler sagdan yada soldan bir yük üzerlerine devrilebilir çok şekilde test yapılabilir düşüncesindeyim

Test trakörü oldugunu dusunmuyorum naklıye sırasında yasanan kaza sonucu bu hale gemişler baksanıza lastıklerında toz bile yok durdukları yerdemi test edecekler tamamen naklıye sırasında yasanan kazanın eseri bunlar...

traktörleri çarpışma testi yada yüksekten yere atılarak başka bir test yapıldığını sanmıyorum ... belki devrilme konusunda denemeler yapılabilir .... ama bunlar bencede nakliye kazaları gibi duruyor....

okkangal link=topic=9343.msg98218#msg98218 date=1227132115' Alıntı:
traktörleri çarpışma testi yada yüksekten yere atılarak başka bir test yapıldığını sanmıyorum ... belki devrilme konusunda denemeler yapılabilir .... ama bunlar bencede nakliye kazaları gibi duruyor....

Bir ihtimal test ler yapılmadan önce enazından bazı durumlar kağıt üzerinde hesaplanabilir yada pc de smüle edilebilir bu hale geleceği bile bile bu hale getirmezler muhtemel nakliye sırasında oluşmuş bir durum diye düşünüyorum

' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' Bu JD ci operatör arkadaşların bir günahı yok ( belirtmek gerekebilir ) ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

coyote26 link=topic=9343.msg98211#msg98211 date=1227130801' Alıntı:
Test trakörü oldugunu dusunmuyorum naklıye sırasında yasanan kaza sonucu bu hale gemişler baksanıza lastıklerında toz bile yok durdukları yerdemi test edecekler tamamen naklıye sırasında yasanan kazanın eseri bunlar...
peki kaza oldugunda toz bulaşmaz mı burada biraz saçma bir cümle olmuş

atilla link=topic=9343.msg98115#msg98115 date=1227121899' Alıntı:
ersin kardeşim makina mühendisi olarak merak ettim ....lütfen...
ersın kardes kuyuya tas attı kimse hala cıkaramadı gelsede mıllet mrktan kurtulsa ya

ağır abi link=topic=9343.msg98453#msg98453 date=1227201080' Alıntı:
ersın kardes kuyuya tas attı kimse hala cıkaramadı gelsede mıllet mrktan kurtulsa ya
abı kuyuya tas fln yok burda ya Yanlıs bılgı vermeyelım bunlar test traktoru demıs Ama testle alakası yok lastıklerde toz bıle yok tamamen naklıye sırasında yasanan kaza etkılı bu hale gelmelerınde dıye dusunuyorum saygılar...

ağır abi link=topic=9343.msg98453#msg98453 date=1227201080' Alıntı:
ağır abi senin görüşün ne....

ağır abi link=topic=9343.msg98132#msg98132 date=1227123238' Alıntı:
yokmu arttıran konu tartısmaya acık

hiç gemi boşaltmada bulunmadım..ama bunlar gemi nakliyesinde ambarlardan düşen makinelerdir..
hiçbir yeni traktör testte bu hale getirilmez.bu hale gelebilecek oluşumlarda operatör hayatını riske atamazsınız..benim kişisel değerlendirmem bu yönde...daha öncede duymuştum bu tip kazaları...
hatta yağlı,kaygan zeminde,operatörüyle beraber ambardan alt kata düşen bir traktör......operatörüyle beraberrr...hakkın rahmetine kavuşmuş.. selamlar,sevgiler....

önder çifçi link=topic=9343.msg98513#msg98513 date=1227206716' Alıntı:
hiç gemi boşaltmada bulunmadım..ama bunlar gemi nakliyesinde ambarlardan düşen makinelerdir..
hiçbir yeni traktör testte bu hale getirilmez.bu hale gelebilecek oluşumlarda operatör hayatını riske atamazsınız..benim kişisel değerlendirmem bu yönde...daha öncede duymuştum bu tip kazaları...
hatta yağlı,kaygan zeminde,operatörüyle beraber ambardan alt kata düşen bir traktör......operatörüyle beraberrr...hakkın rahmetine kavuşmuş.. selamlar,sevgiler....
haklısın abi sana katılıyorum...aynı kazalar biçerdöverlerde de yasanıyor....

önder çifçi link=topic=9343.msg98513#msg98513 date=1227206716' Alıntı:
demkkı bı anlıyan varmıs tsk abı

coyote26 link=topic=9343.msg98481#msg98481 date=1227204178' Alıntı:
abı kuyuya tas fln yok burda ya Yanlıs bılgı vermeyelım bunlar test traktoru demıs Ama testle alakası yok lastıklerde toz bıle yok tamamen naklıye sırasında yasanan kaza etkılı bu hale gelmelerınde dıye dusunuyorum saygılar...
peki bu nakliye sırasındaki bir kaza ise kazada tekerler toz olmaz mı en azından leke demekki kazada olmayabilir

nakliye sirasında kaza olasılığı oluyor burda kamyonu devirdiler td serisi vardı birde ankaradan j d 7000 serisini getiriyorlerken köprüye çarpmişlar j d yi görmüştüm kabin dağilmiş

bir traktör nasıl hurda olur tüm detaylarıyla gösterilmiş tebrik ediyoruz