bunlarda böyle bişeyler

Ynt: bunlarda böyle bişeyler

bartu link=topic=61028.msg673020#msg673020 date=1356554428' Alıntı:
Erkan senin Ford bize yaklaşmış yazın saman zamanı görüşebilir senin eski emektarla bir selamını iletirim artık... bıy-*s

Benden selam söyle abi. Garibimi ben yokken satmış babamlar. Akşam eve geldim. Bana kamyonu sattık diyorlar. Kaşla göz arasında gitmiş kamyon. O kadar dedim. Siz böyle satacak olursanız gelir birisi basar parayı alır gider bizde bakarız arkasından...:D Bugün depoya gittim. Buğdayı kaldırdılar. Kamyonda yok. Gözüm Ford ' u aradı....:(

alipasalierkan link=topic=61028.msg673100#msg673100 date=1356558404' Alıntı:
Benden selam söyle abi. Garibimi ben yokken satmış babamlar. Akşam eve geldim. Bana kamyonu sattık diyorlar. Kaşla göz arasında gitmiş kamyon. O kadar dedim. Siz böyle satacak olursanız gelir birisi basar parayı alır gider bizde bakarız arkasından...:D Bugün depoya gittim. Buğdayı kaldırdılar. Kamyonda yok. Gözüm Ford ' u aradı....:(
herşey hayırlısı artık Erkan ford la yollar buraya kadarmış demek. buğdayı kaçtan verdiniz? benimde duruyor daha,
fiyatlarda harmandakinle hep aynı gibi.

cargo bizim geçen yıl aldık damperli 25 liraya aldık hem çok hesaplı hemde sıfır motor var üzerinde kullanıcıdan bulduk bende buğdayları yeni verdim 680 temizden paranın yarısı peşin yarısı da 1 ay vadeli

ya arkadaş boşver şimdi ben bazı doğru şeyleri yazıyorum insanlar bir sürü şey yazıyo bilende yazıo bilmeyende yazıo tekrar bi tartışma konusu açmak istemiyorm bana göre yakıt çok ama bazı arkadaşlar toprak koşullarını bilmeden abuk subuk şeyler yazıo 1.3 litre 1.7 litreyle yer sürdüklerini iddia ediyolar neden bahsediyolar bende bilmiyorum