bunlarda benim new hollandlar tl90a ve tt65

Ynt: bunlarda benim new hollandlar tl90a ve tt65

güzel resimler ve de yeni tt hayırlı olsun güle güle kullan hepsini

ortaberketli link=topic=7552.msg80629#msg80629 date=1222944138' Alıntı:
saolun arkadaşlar daha iyileri sizin olsun
Amin kardeşim amin.Gerçekten güzel motorlar kazasız belasız bol bereketli kullan inş.

slm arkadaşım bu traktör satılık olan tl a mı?
yha ordada yasdımda tekrr yasayım dedim sen buna ne kadar istiyon tam we nerelisin sen
ya istersen msnde konuşabiliris...
tşk..

motorlar güzelmiş tla daki yapıştıma hoşuma gittide römorku bence haddinden fazla doldurmuşun 4teker olsa gene neysede

4. RESİMDE GÖZÜKEN YOLLAR DAĞA DOĞRU ÇIKAN ÇANILLI YOLU, BUTARAFTAN GİDEN YOLDA FERUZ KÖYÜNE GİDEN YOLMU,YOL AYRIMINDA ÇEŞME ' Mİ VAR.
FERUZ KÖYÜNE SENELİK 5 -6 DEFA GİDİYORUM. HATTA BİRGÜNDE CUMA NAMAZINA YETİŞEMEDİKDE, SİZİN KÖYE DÖNMÜŞTÜK ORTABEREKET KÖYÜNE, NAMAZDAN ÇIKINCA KÖYLÜLER NEREDEYSE BURAKMIYACAKLARDI BİZE ÇAY İÇİRMEDEN..KÖYÜNÜZ GÜZEL HOŞUMA GİDER, HEM KÖY OLARAK SICAK İNSANLARSINIZ,HEMDE ARAZİ OLARAK BULUNDUĞUNUZ MEVKİ ÇOK GÜZEL, VERİM VE İLERİYE YÖNELİK ŞEHİRLEŞME AÇISINDAN,

güzel fotolar kardeş paylaşımın için sağol!!!

güzel foroğraflar kardeş ... neden newholland fıatagrı ismini ve ford ismini silim yoluna başka bir isimle girdi ki ayrıca traktör motorlarınıda değiştirip.acaba ben sormak istiyorum şu an tl nin motoru ve tt lerin motorlarından memnun olan var mı eskiye nazaran